Aktiviteter

Dine "aktiviteter" er det, du foretager dig, mens du bruger dit PS4™-system. Disse oplysninger gemmes på PlayStation™Network-serveren og omfatter din købshistorik i PlayStation™Store, de trophies, du har modtaget, din historik for upload af videoklip og skærmbilleder og andre data. Du kan se dine aktiviteter og andres aktiviteter under [Nyheder] i informationsområdet for indhold og på dig og dine venners profilskærme. Du kan også overføre skærmbilleder direkte til dine aktiviteter.

Når du vælger en aktivitet, skal du vælge (Synes godt om) for at vise, at du synes godt om den. Hvis du vil dele oplysninger om aktiviteten, skal du vælge (Del aktivitet).

  • Du kan vælge, hvilke af dine aktiviteter der kan ses af andre, ved at vælge (Valgmuligheder) > [Skift Indstillinger for personlige oplysninger] > [Spil] > [Aktiviteter] på din profilskærm.
  • Hvis du vil slette en af dine aktiviteter, skal du vælge den, trykke på OPTIONS-knappen og derefter vælge [Slet].
  • Hvis du vil anmelde upassende aktiviteter eller kommentarer, skal du markere aktiviteten eller kommentaren, tryk på OPTIONS-knappen, og vælge [Anmeldelse].
  • Et barn, som er begrænset af forældrekontrol, vil muligvis ikke kunne se visse aktiviteter.