Tilgængelige begrænsninger

Hvis mindreårige skal bruge dit PS4™ system, kan forældre eller værge begrænse adgangen til visse indhold eller funktioner ved hjælp af forældrekontrollen.

Indstil en adgangskode til pålogning, udover de nedenstående indstillinger, for at forhindre mindreårige i at logge ind på PS4™ systemet ved hjælp af en voksens konto. Du kan indstille adgangskoden under (Indstillinger) > [Indstillinger for Log på] > [Administration af adgangskode til pålogning].

Begrænsning af brug af dit PS4™ system

Se "PS4-systembegrænsninger" for at få flere oplysninger om hvordan indstillingerne konfigureres.

Forældre eller værgers muligheder Forklaring
Begræns oprettelsen af nye brugere og muligheden for at logge ind som gæst. Tillad kun, at eksisterende brugere logger ind på dit PS4™ system. Brug denne indstilling til at forhindre dine børn i at oprette og anvende ubegrænsede brugerkontoer uden tilladelse.
Bloker anstødelige websteder ved brug af internetbrowseren. Du kan bruge en ekstern webfiltreringstjeneste, der blokerer skadelige og usikre websider. Denne service kan også forhindre adgang til websteder, som er uegnede for mindreårige.*
*
Der kan forekomme gebyrer for brugen af tjenester.

Indstilling af begrænsninger for individuelle børn

Se "Familieadministration" for at få flere oplysninger om hvordan indstillingerne konfigureres.

Du kan også indstille forældrekontrol for andre brugere end familiemedlemmer, der aldrig har logget ind på PlayStation™Network. Vælg (Indstillinger) > [Forældrekontrol/Familieadministration], og herefter brugeren, som du vil indstille forældrekontroller for fra [Brugere på denne PS4].

Forældre eller værgers muligheder Forklaring
Bloker brugen af Chat/meddelelse-funktionen for PlayStation™Network.*1 Du kan begrænse kommunikationsfunktioner i PlayStation™Network, f.eks. tekstchat, stemmechat og meddelelsesfunktionen med andre brugere.
Bloker adgang til spillergenereret indhold i PlayStation™Network.*1 Du kan begrænse visning af spillergenereret indhold og dit barns deling af indhold.
Anvend aldersfiltrering for onlineindhold.*1*2 Du kan begrænse adgangen til onlinespil og PlayStation™Store-indhold på baggrund af dit barns alder.*3
Indstil et maksimalt månedligt beløb, der kan bruges i PlayStation™Store.*1*3 Du kan indstille det maksimale beløb, som hvert barn kan bruge pr. måned i PlayStation™Store.
Begræns opstart af applikationer og afspilning af spil eller videoer, der har aldersbegrænsninger. Du kan indstille et forældrekontrolniveau for at begrænse brugen af spil- eller videoindhold med aldersbegrænsning for hvert barn.
Dit PS4™-system aflæser klassifikation og oplysninger om anbefalet aldersgrænse ifølge spil- eller videosoftwaren. Systemet afspiller kun alderssvarende indhold for det indstillede forældrekontrolniveau.
Begræns brug af PlayStation®VR. Du kan begrænse brugen af VR-headsettet.
Begræns brugen af internetbrowseren. Du kan begrænse brugen af (Internetbrowser) på dit PS4™ system.
*1
Indstilling er kun tilgængelig for med tilladelse til at tage adgang til PlayStation™Network. Begrænsninger anvendes også for enheder ved brug af et PlayStation®Vita system eller (PlayStation®App).
*2
Aldersfiltrering for onlineindhold er kun tilgængelig i bestemte lande og regioner. Gå til webstedet for kundesupport i dit land eller din region for at få flere oplysninger.
*3
PlayStation™Store er kun tilgængelig i bestemte lande og regioner og på bestemte sprog. Desuden varierer de typer indhold og tjenester, der leveres af PlayStation™Store og det specifikke indhold, der er tilgængeligt, afhængigt af land og region. Gå til webstedet for kundesupport i dit land eller din region for at få flere oplysninger.