Visning af trophies

I nogle spil modtager du trophies for at nå bestemte mål.

Klassificering af trophies

Trophies kategoriseres i fire klasser, der er baseret på sværhedsgraden. Antallet og klasserne for trophies og betingelserne for at modtage dem varierer fra spil til spil.

Trophy-sjældenhed

Der er fire niveauer for sjældenhed af trophies. Sjældenhedsgraden afhænger af, hvor mange spillere, der har modtaget samme trophy. Trophy-sjældenheden øges i denne rækkefølge: almindelig, sjælden, meget sjælden, ultrasjælden.

Visning af de trophies, du har modtaget

Vælg (Trophies) på funktionsskærmen. Vælg et spil for at få flere oplysninger om de trophies, du har modtaget i det spil. Tryk på OPTIONS-knappen for at sortere oplysningerne efter dato for modtagelse eller klassificering eller for at søge på nettet efter detaljer om de trophies, du har modtaget.

  • De trophies, du har modtaget, gemmes i PS4™-systemet og synkroniseres automatisk med PlayStation™Network-serveren. Du kan også synkronisere dine trophies manuelt. Tryk på OPTIONS-knappen under (Trophies), og vælg derefter [Synkroniser med PlayStation Network].
  • PS4™-systemet viser også trophies, du har modtaget, mens du spiller på dit PS3™- eller PS Vita-system. For at gøre dette skal du logge ind på dit PS4™-system ved hjælp af den konto, der er tilknyttet dit PS3™-system eller PS Vita-system.
  • Du kan vælge, hvem der kan se dine trophies. Se "Indstillinger for personlige oplysninger" for at få flere oplysninger.
  • Hvis du er logget ind på PS4™-systemet som gæst, skal du logge ind på PlayStation™Network for at gemme dine trophies.
  • Du kan slette trophies uden status for modtagelse ved at trykke på OPTIONS-knappen og vælge [Slet].

Sammenligning af trophies

Vælg [Sammenlign trophies] og vælg derefter den spiller, du vil sammenligne dine trophies med.

Hvis du vil ændre, hvis trophies der sammenlignes med dine, skal du trykke på OPTIONS-knappen og derefter vælge [Skift spiller].