Automatisk upload

Med denne funktion kan du aktivere automatisk upload af gemte data til onlinelageret. Vælg (Indstillinger) > [Administration af applikationsgemte data] > [Automatisk upload], og markér afkrydsningsfeltet ud for de spil med gemte data, du vil uploade. Hvis gemte data opdateres, bliver de automatisk gemt på PlayStation™Network-serveren, når du logger af, f.eks. når systemet går i pausetilstand eller slukkes.
Du skal abonnere på PlayStation®Plus for at kunne bruge denne funktion.

  • Før du bruger denne funktion, skal du gøre følgende:
    • Aktivér systemet som dit primære PS4™-system.
    • Vælg (Indstillinger) > [Strømspareindstillinger] > [Indstil funktioner, som er tilgængelige i pausetilstand], og markér derefter afkrydsningsfeltet for [Bevar forbindelsen til internettet].
  • Du kan deaktivere automatisk upload for alle spil ved at fjerne markering af afkrydsningsfeltet for [Aktivér automatiske uploads].
  • Du kan lagre op til 1000 dataelementer i onlinelageret.
  • Vælg (Meddelelser) på funktionsskærmen for at se status for uploads.