PS4-systembegrænsninger

Hvis mindreårige skal bruge dit PS4™-system, kan forældre eller værger begrænse brugen efter behov. For at begrænse brugen af PS4™ systemets funktioner skal du vælge (Indstillinger) > [Forældrekontrol/Familieadministration] > [PS4-systembegrænsninger].
Du skal indtaste systembegrænsningens adgangskode for at indstille eller ændre begrænsninger af funktioner. Standardadgangskoden er "0000". Skift adgangskoden for at forhindre, at andre kan indstille eller ændre funktionsbegrænsningerne.

Denne indstilling gælder for alle brugere på dit PS4™-system.

Ny brugeroprettelse og gæste-log ind

Tillad kun, at eksisterende brugere logger ind på dit PS4™ system. Brug denne indstilling til at forhindre dine børn i at oprette og anvende ubegrænsede brugerkontoer uden tilladelse.

Webfilter

Brug en webfiltreringstjeneste, der kontrollerer websteders type og sikkerhed, når internetbrowseren bruges. Den forhindrer automatisk farlige eller skadelige websteder i at blive vist.

Der kan forekomme gebyrer for brugen af tjenester.

Standardforældrekontrol

Skift forældrekontrollens standardindstillinger for nye brugere og gæster, der ikke har logget ind på PlayStation™Network.

Du kan ændre for forældrekontrollens indstillinger for brugere på et senere tidspunkt. Se "Familieadministration" for at få flere oplysninger.

Deaktiver PS4-systembegrænsninger midlertidigt

Hvis du ikke er i stand til at oprette forbindelse til PlayStation™Network for at ændre forældrekontrollens begrænsninger, kan du midlertidigt fjerne visse begrænsninger ved at indtaste adgangskoden til systembegrænsning. Begrænsningerne genetableres, når du fjerner markeringen af afkrydsningsfeltet, slukker dit system eller stiller systemet i pausetilstand.

Skift adgangskode til systembegrænsning

Du vil skulle indtaste den nye adgangskode to gange.

Hvis du glemmer adgangskoden, skal du nulstille PS4™ systemet. Pas godt på adgangskoden. Glem den ikke, og lad ikke andre få adgang til den.