Om Del

Du kan dele dit spil samt information om PlayStation™Store-indhold og lignende sammen med andre spillere. Del indhold på en af følgende måder.

  • Upload af skærmbilleder
  • Upload af videoklip af spil
  • Udsendelse (streaming) af dit spil
  • Brug af Share Play til at dele skærme med andre spillere i et party
  • Deling af information om PlayStation™Store indhold, trophies og begivenheder

Du kan også sende en anmodning om at se en anden spillers spil. Den anden spiller kan vælge enten at udsende sit spil eller bruge Share Play til at lade dig se sit spil.

  • Børnekonti kan anvendes til at gemme skærmbilleder og videoklip, men ikke til at uploade eller udsende ved hjælp af onlinetjenester.
  • Du kan bruge Remote Play til at gemme og uploade skærmbilleder og videoklip. Du kan dog ikke bruge Remote Play til at udsende eller dele spil.
  • De onlinetjenester, du kan bruge, varierer afhængigt af land og region. Gå til webstedet for kundesupport i dit land eller din region for at få flere oplysninger.
  • Skærmbilleder, videoklip og udsendelser kan omfatte dine eller andre spilleres personlige oplysninger som f.eks. rigtige navne, online-ID'er, tekstchat og stemmechat. Du bør have andre spilleres tilladelse, før du deler indhold, som indeholder deres personlige oplysninger.
  • Du kan vælge de spillere, du ønsker at modtage meddelelser fra. Se "Indstillinger for personlige oplysninger" for at få flere oplysninger.

Grundlæggende betjening af SHARE-knappen

Tryk

Vis menuen for Share-funktionen.
For at dele øjeblikkeligt, vælg [Videoklip] eller [Skærmbillede]. Videoklippet eller skærmbilledet gemmes også samtidigt.
For at gemme uden at uploade, vælg [Gem videoklip] eller [Gem skærmbillede].

Tryk og hold

Tag et skærmbillede.
Når du trykker på knappen og holder den nede, bliver der taget et skærmbillede og (færdig) vises øverst til venstre på skærmen.
Gør dette, når du vil tage et skærmbillede uden at vise hele menuen.

Tryk to gange

Start eller stop optagelse af et videoklip.
Start eller stop optagelse af et spil.
Dette er en praktisk funktion, når du vil gemme en bestemt scene.

Hvis du vil ændre, hvordan SHARE-knappen fungerer, skal du vælge (Indstillinger) > [Deling og udsendelser] > [SHARE-knappens kontroltype].