PlayStation®Plus-palvelun tilaaminen

PlayStation®Plus on PlayStation™Network -verkon jäsenpalvelu.
PlayStation®Plus -jäsenenä voit toistaa valikoitua sisältöä ilman aika- tai käyttörajoituksia, osallistua usean pelaajan peleihin ystävien kanssa ja käyttää muita erityisominaisuuksia. Voit myös varmuuskopioida pelien tallennettuja tietoja online-tallennustilaan automaattisesti.
Tilaa PlayStation®Plus valitsemalla toimintonäytöstä (PlayStation Plus) > [Liity PlayStation Plus -jäseneksi] ja osta sitten tilaus. Tilauspalvelun jäsenyys uusiutuu automaattisesti tilausajanjakson päätyttyä. Lisätietoja PlayStation™Storessa maksamisesta voit lukea kohdasta ”Käyttäjätilin tiedot”.

Kun tilausprosessi on valmis, (PlayStation Plus) -kuvake tulee näkyviin profiilinäyttöösi. (PlayStation Plus) -kuvake näkyy myös toiminnoissa, jotka ovat vain PlayStation®Plus-jäsenten käytettävissä, sekä PlayStation™Store-kaupasta peräisin olevassa sisällössä.

  • PlayStation®Plus-palvelun tarjoamat toiminnot vaihtelevat maan ja alueen mukaan. Lisätietoja on oman maan tai alueen SIE-verkkosivustossa.
  • Jos olet tällä hetkellä PlayStation®Plus-jäsen, sinun tarvitsee vain yhdistää tämä tili PS4™-järjestelmään.
  • Kun PS4™-järjestelmä on aktivoitu ensisijaisena PS4™-järjestelmänäsi, muut saman järjestelmän käyttäjät saavat myös käyttöönsä tiettyjä etuja. Lisätietoja on kohdassa ”Aktivoi ensisijaisena PS4-järjestelmänäsi”.
  • Voit peruuttaa PlayStation®Plus-tilauksen automaattisen uusimisen valitsemalla palvelun kohdassa (Asetukset) > [Käyttäjätietojen hallinta] > [Käyttäjätilin tiedot] > [Palvelut-lista] ja valitsemalla sitten [Poista automaattinen uusiminen käytöstä].

Online-tallennustilan käyttö

Tilaajana voit tallentaa järjestelmällä pelaamiesi pelien tietoja PlayStation™Network-palvelimelle. Jos haluat jatkaa peliä toisessa PS4™-järjestelmässä, lataa tallennetut tiedot palvelimelta. Lisätietoja on kohdassa ”Järjestelmän tallennustilan tallennetut tiedot”.