Tietoja ryhmistä

(Ryhmä) -toiminnon avulla voit keskustella ja viestitellä ystäviesi ja muiden pelaajien kanssa. Voit käyttää (Ryhmä) -toimintoa samalla, kun pelaat tai käytät jotakin muuta sovellusta. Ryhmässä ollessasi voit liittyä peliin, jakaa pelinäyttöjä ja jakaa pelin suoratoistona ryhmässä kanssasi juttelevien pelaajien kanssa.

Ryhmän omistaja ja pelaajat, jotka voivat osallistua ryhmään

Omistaja

Kun luot ryhmän, sinusta tulee sen omistaja.

  • Kun poistut luomastasi ryhmästä, yhdestä jäljelle jääneestä pelaajasta tulee omistaja ja ryhmä voi jatkua.
  • Omistajana voit heittää pelaajia ulos ryhmästä. Valitse pelaaja, jonka haluat heittää ulos, paina OPTIONS-näppäintä ja valitse sitten [Heitä ulos].

Pelaajat, jotka voivat osallistua ryhmään

Kun luot ryhmän, voit määrittää sen julkiseksi tai yksityiseksi. Tämä asetus määrittää, ketkä voivat liittyä ryhmääsi.

  • Julkiset ryhmät
    Ryhmään kuuluvien pelaajien ystävät voivat liittyä ryhmään vapaasti. Ryhmään kuuluvat pelaajat voivat kutsua muita pelaajia.
  • Yksityiset ryhmät
    Vain omistajan kutsumat pelaajat voivat liittyä yksityiseen ryhmään. Ryhmään liittynyt pelaaja voi suositella muita pelaajia omistajalle.
  • Voit osallistua ryhmään PS4™-, PS Vita- tai PS TV -järjestelmällä.
  • Lapsi, jonka käyttöoikeutta on rajoitettu lapsilukolla, voidaan kutsua ryhmään, mutta hän ei voi ehkä liittyä siihen.
  • Yhteen ryhmään voi liittyä enintään kahdeksan henkilöä.
  • Voit tehdä ryhmästä pikavalikossa yksityisen tai julkisen myös sen luomisen jälkeen.