Kirjaudu sisään PlayStation Network-verkkoon

Kirjaudu sisään PlayStation™Network-verkkoon valitsemalla (Asetukset) > [Käyttäjätietojen hallinta] > [Kirjaudu sisään PlayStation Network-verkkoon].
Lisätietoja PlayStation™Network-verkosta voit lukea kohdasta ”PlayStation™Network”.

  • PlayStation™Network on käytettävissä vain tietyissä maissa ja tietyillä alueilla sekä määrätyillä kielillä. Lisätietoja saat oman maasi tai alueesi asiakastuen verkkosivustolta.
  • Kun olet kirjautunut sisään, pysyt sisäänkirjautuneena, kunnes kirjaudut ulos manuaalisesti.
  • Sen jälkeen, kun olet ensimmäisen kerran kirjautunut sisään PlayStation™Network-verkkoon, näytössä näkyvä käyttäjänimi muuttuu tilisi yhteydessä rekisteröidyksi todelliseksi nimeksi.

Toisella laitteella luodun tilin käyttö

Voit käyttää PS3™-järjestelmässä tai PS Vita -järjestelmässä luotua tiliä antamalla kirjautumistunnuksen (sähköpostiosoite) ja salasanan sekä valitsemalla sitten [Kirjaudu sisään].

Uuden tilin luominen

Valitse [Oletko uusi PlayStation™Network-käyttäjä? Luo tili] ja luo sitten uusi tili näytön ohjeiden mukaan.

  • Kun haluat luoda tilin, anna tilin rekisteröivän henkilön sähköpostiosoite ja henkilötiedot, kuten syntymäaika, todellinen nimi ja osoite. Lisätietoja näiden henkilötietojen käsittelystä on kohdassa ”Tietojen keruu/terveys ja turvallisuus” sekä maasi tai alueesi SIE-verkkosivustossa.
  • Kun tili on luotu, saat viestin sähköpostiosoitteeseen, jolle tilisi on rekisteröity. Viimeistele vahvistus noudattamalla viestissä olevia ohjeita.