PS4-järjestelmärajoitukset

Jos lapset käyttävät PS4™-järjestelmääsi, vanhempi tai huoltaja voi rajoittaa käyttöä tarpeen mukaan. Voit rajoittaa PS4™-järjestelmän toimintojen käyttöä valitsemalla (Asetukset) > [Lapsilukko / Perheen hallinta] > [PS4-järjestelmärajoitukset].
Jotta toimintojen rajoituksia voidaan asettaa tai muuttaa, on annettava järjestelmärajoituksien tunnistekoodi. Oletustunnistekoodi on ”0000”. Voit estää muita asettamasta tai muuttamasta toimintojen rajoituksia vaihtamalla tunnistekoodin.

Tämä asetus koskee kaikkia PS4™-järjestelmän käyttäjiä.

Uuden käyttäjän luominen ja vierailijan sisäänkirjautuminen

Salli vain olemassa olevien käyttäjien sisäänkirjautuminen PS4™-järjestelmään. Tällä asetuksella voit estää lastasi luomasta ja käyttämästä rajoittamattomia käyttäjätilejä ilman lupaa.

Verkkosuodatin

Hyödynnä verkkosuodatuspalvelua, joka varmistaa sivustojen tyypin ja turvallisuuden Internet-selainta käytettäessä ja estää vaarallisten tai haitallisten sivustojen näyttämisen automaattisesti.

Palveluiden käyttö saattaa olla maksullista.

Lapsilukon oletusasetukset

Vaihda lapsilukon oletusasetukset uusille käyttäjille ja vieraille, jotka eivät ole kirjautuneet sisään PlayStation™Network-verkkoon.

Voit muuttaa lapsilukon asetuksia käyttäjäkohtaisesti myöhemmin. Lisätietoja on kohdassa ”Perhetietojen hallinta”.

Poista PS4-järjestelmärajoitukset väliaikaisesti käytöstä

Jos et pysty muodostamaan yhteyttä PlayStation™Network-verkkoon lapsilukon rajoitusten muuttamista varten, voit väliaikaisesti poistaa tietyt rajoitukset antamalla järjestelmärajoituksien tunnistekoodin. Rajoitukset palautuvat, kun poistat valintamerkin, katkaiset virran järjestelmästä tai siirrät järjestelmän lepotilaan.

Vaihda järjestelmärajoituksien tunnistekoodi

Uusi tunnistekoodi on annettava oikein kaksi kertaa.

Jos unohdat tunnistekoodin, sinun on alustettava PS4™-järjestelmä. Ole varovainen tunnistekoodin kanssa. Älä unohda sitä äläkä anna muiden saada sitä tietoonsa.