PlayStation®Plus előfizetés

A PlayStation®Plus a PlayStation™Network-höz tartozó tagsági szolgáltatás.
PlayStation®Plus tagsággal idő- vagy használati korlát nélkül játszhatsz le egyes tartalmakat, csatlakozhatsz barátaidhoz a többszereplős játékokban, és egyéb speciális funkciók előnyeit is élvezheted. Ezenkívül a játékok mentett adatait is automatikusan online tárolhatod.
Ha szeretnél előfizetni a PlayStation®Plus szolgáltatásra, akkor válaszd a (PlayStation Plus) > [Csatlakozz a PlayStation Plus-hoz] lehetőséget a funkcióképernyőn, majd vásárold meg az előfizetést. Az előfizetés szolgáltatási tagsága automatikusan megújul az előfizetési periódus végén. A PlayStation™Store-ban történő fizetéssel kapcsolatos részletekért lásd a „Fiókadatok” című fejezetet.

Ha az előfizetés folyamata befejeződött, a (PlayStation Plus) jel jelenik meg a profilképernyődön. A (PlayStation Plus) jel a PlayStation®Plus tagok számára elérhető exkluzív funkciók mellett, és a PlayStation™Store tartalmakon is megjelenik.

  • A PlayStation®Plus által kínált funkciók országonként és régiónként eltérőek lehetnek. A részletekért látogasd meg az országodhoz vagy régiódhoz tartozó SIE weboldalt.
  • Ha PlayStation®Plus tag vagy, akkor egyszerűen csak össze kell kötnöd azt a felhasználói fiókot a PS4™ rendszereddel.
  • Ha egy PS4™ rendszer elsődleges PS4™ rendszeredként lett aktiválva, akkor annak a rendszernek valamennyi felhasználója hozzáférést kap bizonyos előnyök használatához. A részleteket lásd az „Aktiválás elsődleges PS4-ként” című részben.
  • A PlayStation®Plus előfizetésed automatikus megújításának visszavonásához válaszd ki a szolgáltatást a (Beállítások) > [Fiókkezelés] > [Fiókadatok] > [Szolgáltatások listája] lehetőségben, majd válaszd az [Automatikus megújítás deaktiválása] lehetőséget.

Az online tárolás használata

Előfizetőként lehetőséged nyílik arra, hogy a PlayStation™Network kiszolgálón tárold azoknak a játékoknak a mentett adatait, melyeket a rendszereden használsz. A játék egy másik PS4™ rendszeren történő folytatásához töltsd le a mentett adatokat a kiszolgálóról. A részleteket lásd a „Rendszertárhelyen mentett adatok” című részben.