Online tárhelyre mentett adatok

Az online tárhelyre mentett adatokat a PS4™ rendszer mindegyik felhasználója kezelheti. Válaszd a (Beállítások) > [Alkalmazás mentett adatainak kezelése] > [Online tárhelyre mentett adatok] lehetőséget.
A funkció használatához PlayStation®Plus előfizetéssel kell rendelkezned.

Letöltés rendszertárhelyre

A funkció segítségével az online tárhelyre mentett adatokat letöltheted egy másik PS4™ rendszerre, amelyen tovább folytathatod a játékot.
Mindegyik játéknál beállíthatod, hogy a rendszer letöltse-e a mentett adatokat.

A mentett adatokat a kezdőképernyőről is letöltheted. Jelöld ki a játékot, nyomd meg az OPTIONS gombot, majd válaszd a [Mentett adatok feltöltése/letöltése] lehetőséget.

Törlés

Ezzel a funkcióval törölheted az online tárhelyre mentett adatokat. Mindegyik játéknál beállíthatod a mentett adatok törlését.