Rendszertárhelyen mentett adatok

A PS4™ rendszertárhelyen tárolt mentett adatokat mindegyik felhasználó kezelheti. Válaszd a (Beállítások) > [Alkalmazás mentett adatainak kezelése] > [Rendszertárhelyen mentett adatok] lehetőséget.

Feltöltés online tárolásba

A mentett adatok online tárolásához válaszd ki az adatot, majd válaszd a [Feltöltés] lehetőséget. Az online tárolás után letöltheted az adatokat egy másik PS4™ rendszerre és folytathatod a játékot.
A funkció használatához PlayStation®Plus előfizetéssel kell rendelkezned.

  • A mentett adatokat a kezdőképernyőről is feltöltheted. Jelöld ki a játékot, nyomd meg az OPTIONS gombot, majd válaszd a [Mentett adatok feltöltése/letöltése] lehetőséget.
  • Az automatikus feltöltés funkció használatára is van lehetőség. A részleteket lásd az „Automatikus feltöltés” című részben.
  • Legfeljebb 1000 mentett adatot tárolhatsz az online tárhelyen.
  • A feltöltések állapotának megtekintéséhez válaszd az (Értesítések) lehetőséget a funkcióképernyőn.

Másolás USB-tárolóeszközre

Biztonsági mentésként a PS4™ rendszeredhez csatlakoztatott USB-tárolóeszközre másolhatod a mentett adataidat. A mentett adatokat az USB-tárolóeszközről egy másik PS4™ rendszerre másolva azon is folytathatod a játékot.
Mindegyik játéknál beállíthatod, hogy a rendszer másolja-e a mentett adatokat.

  • A funkció használatához legalább egyszer be kell jelentkezned a PlayStation™Network szolgáltatásba.
  • A rendszer FAT és exFAT formátumú USB-tárolóeszközöket támogat.
  • Ügyelj arra, hogy az USB-tárolóeszközt mindig teljesen illeszd az USB-aljzatba. Bizonyos eszközök alakjuk vagy formatervezésük miatt nem kompatibilisek.

Törlés

Ezzel a funkcióval törölheted a PS4™ rendszertárhelyen mentett adatokat. Mindegyik játéknál beállíthatod a mentett adatok törlését.