Automatikus feltöltés

A funkció lehetővé teszi a mentett adatok egy online tárhelyre történő automatikus feltöltését. Válaszd a (Beállítások) > [Alkalmazás mentett adatainak kezelése] > [Automatikus feltöltés] lehetőséget, majd jelöld be azoknak a játékoknak a jelölőnégyzeteit, melyek mentett adatait fel szeretnéd tölteni. Ha a mentett adat frissül, a kijelentkezésedkor, például mikor a rendszer pihenő üzemmódba lép vagy kikapcsol, automatikusan mentésre kerül a PlayStation™Network szerverre.
A funkció használatához PlayStation®Plus előfizetéssel kell rendelkezned.

  • A funkció használata előtt figyelj az alábbiakra:
    • Aktiváld a rendszeredet elsődleges PS4™ rendszerként.
    • Válaszd a (Beállítások) > [Energiatakarékossági beállítások] > [Pihenő üzemmódban elérhető funkciók beállítása] lehetőséget, és jelöld be a [Maradj az internethez kapcsolódva] jelölőnégyzetet.
  • Ha az összes játékhoz ki szeretnéd kapcsolni az automatikus feltöltést, akkor töröld az [Automatikus feltöltések engedélyezése] lehetőség jelölőnégyzetének kijelölését.
  • Legfeljebb 1000 adatot tárolhatsz az online tárhelyen.
  • A feltöltések állapotának megtekintéséhez válaszd az (Értesítések) lehetőséget a funkcióképernyőn.