Adatvédelmi beállítások

Válaszd a (Beállítások) > [Fiókkezelés] > [Adatvédelmi beállítások] lehetőséget.

Bizonyos beállítások csak felnőtt felhasználói fiókok számára érhetők el.

Játékok

Tevékenységek

Add meg, hogy a tevékenységeid közül melyeket láthatnak mások, és válaszd ki a játékosok azon csoportját, melynek tagjai láthatják a megadott tevékenységeidet.

Trófeák

Válaszd ki azokat a játékosokat, akik láthatják a trófeáidat.

Rejtett játékok

Válaszd ki az elrejteni kívánt játékokat. Ha egy játék el van rejtve, a játékkal kapcsolatos információk nem jelennek meg a tevékenységeid között, a profilodban és a trófeáid listájában sem.
Ennek ellenére a többi játékos az aktuálisan játszott játékaidat továbbra is látni fogja a [Most Játszva] lehetőségen belül. Ha meg szeretnéd akadályozni azt, hogy a többi játékos láthassa mivel játszol éppen, válaszd az [Online állapot beállítása] > [Offline állapot használata] lehetőséget a saját profilod képernyőjén.

Játékok

Add meg, hogy ki láthassa a játékaid listáját. A játékaid és alkalmazásaid jelennek meg a játékaid listájában.

Közösségi

Üzenetek

Add meg, hogy ki küldhessen neked szöveges és hangüzeneteket, vagy parti meghívásokat.

Barátként megjelölés kérése

Add meg, hogy ki küldhessen neked barátként megjelölésre vonatkozó kéréseket.

Követők

Add meg, hogy ki követhessen téged.

Megjelölések

Képernyőképek vagy videoklipek feltöltésekor jelöld meg azokat a játékosokat, akikkel játszottál. Megadhatod, hogy ki jelölhessen meg téged.

Csapatmeghívások

Add meg, hogy ki küldhessen neked csapatmeghívásokat. Ha meghívást fogadsz és csapattag leszel, akkor csatlakozhatsz az online vetélkedőkhöz.

Nézés kérések

Add meg, hogy ki küldhessen neked kéréseket. A játszmák megtekintésére vonatkozó kérésekkel kapcsolatos részletekért lásd a „Játékmenet megtekintésével kapcsolatos üzenetek küldése” című részt.

Nyilvános profil

Keresések

Add meg, hogy ki láthassa a valódi nevedet és profilképedet a keresési eredmények között.

Valódi név a Barátok listáján

Add meg, hogy ki láthassa a valódi nevedet és profilképedet a közeli barátokra vonatkozó barátok listában (azokat tartalmazza, akik elfogadták a valódi név kéréseidet). Ezzel megkönnyítheted, hogy a többiek rád találjanak.

Valódi név a játékokban

Add meg, hogy ki láthassa a valódi nevedet és profilképedet játék közben. A közeli barátok által elmentett képernyőképek vagy videoklipek tartalmazhatják a valódi nevedet és profilképedet.

Barátok

Add meg, hogy ki láthassa a barátok listádat.

Listák követése

Add meg, hogy ki láthassa a követéseid listáját. A követéseid listájában azok az emberek szerepelnek, akiket te követsz és akik téged követnek.

Konzolon kívüli elérhetőség

Add meg, hogy az állapotod (Mobil) jelöléssel jelenjen-e meg. A (Mobil) jelölés akkor jelenik meg, ha a (PlayStation®App) vagy hasonló alkalmazás van használatban egy PS4™ rendszertől eltérő eszközön. A többiek ebből látják, hogy készen állsz üzenetek küldésére és fogadására.

Játékosok, akiket esetleg ismersz

Add meg, hogy ki láthassa a valódi nevedet és profilképedet a Játékosok, akiket esetleg ismersz lehetőségen belül. Tégy róla, hogy a többi játékos könnyebben megtalálhasson. Ha engedélyezed ezt a funkciót, akkor a neved megjelenik a többi játékos barátok listájában olyan játékosként, akiket esetleg ők ismerhetnek.