Bejelentkezés a PlayStation Networkbe

A PlayStation™Network szolgáltatásba való bejelentkezéshez válaszd a (Beállítások) > [Fiókkezelés] > [Bejelentkezés a PlayStation Networkbe] lehetőséget.
A PlayStation™Network szolgáltatással kapcsolatos részleteket lásd a „PlayStation™Network” című részben.

  • A PlayStation™Network csak bizonyos országokban és régiókban, valamint bizonyos nyelveken érhető el. A részletekért látogasd meg az országodhoz vagy régiódhoz tartozó ügyfélszolgálat weboldalát.
  • A bejelentkezés után addig maradsz bejelentkezve, amíg manuálisan ki nem jelentkezel.
  • A PlayStation™Network szolgáltatásba való első bejelentkezésedet követően a megjelenített felhasználónév a fiókodhoz regisztrált valódi névre módosul.

Másik eszközön létrehozott fiók használatakor

Egy PS3™ vagy PS Vita rendszeren létrehozott fiók használatához add meg a bejelentkezési azonosítódat (e-mail cím) és jelszavadat, majd válaszd a [Bejelentkezés] lehetőséget.

Új fiók létrehozása

Válaszd ki az [Új vagy a PlayStation™Network hálózaton? Fiók létrehozása] lehetőséget, majd kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat az új fiók létrehozásához.

  • Fiók létrehozásához adj meg egy e-mail címet és a fiókot regisztráló személy adatait, például a születési dátumát, valódi nevét és címét. A személyes adatok kezelésével kapcsolatos információkért lásd az „Adatgyűjtés/Egészség és biztonság” című részt vagy az országodhoz vagy régiódhoz tartozó SIE weboldalt.
  • Egy fiók létrehozása után üzenetet kapsz a fiókhoz regisztrált e-mail címedre. Kövesd az üzenetben leírt utasításokat a megerősítési folyamat befejezéséhez.