A PS4 inicializálása

A PS4™ rendszered inicializálásával minden rendszerbeállítást alapértelmezett értékre állíthatsz. A művelet a rendszertárhelyen tárolt összes adatot, valamint az összes felhasználót és adataikat egyaránt törli a rendszerből. Válaszd a (Beállítások) > [Inicializálás] > [A PS4 inicializálása] lehetőséget, majd kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
A PS4™ rendszeredhez csatlakoztatott USB-tárolóeszközök adatai nem fognak törlődni.

Megjegyzések

  • A rendszerszoftver inicializálásakor a PS4™ rendszereden tárolt minden beállítás és információ törlődik. Ez a művelet nem vonható vissza, így körültekintően járj el, hogy véletlenül se törölj ki fontos adatokat. A törölt adatok nem állíthatók vissza.
  • Ne kapcsold ki a PS4™ rendszeredet az inicializálás közben. Ha így teszel, azzal kárt tehetsz a rendszeredben.