Képernyőkép feltöltése

Képernyőképeket játék közben vagy a kezdőképernyőn készíthetsz. Ezeket a képernyőképeket azután feltöltheted egy online szolgáltatásba, vagy az (Üzenetek) lehetőséget használva elküldheted barátaidnak.

Képernyőkép mentése

Képernyőkép mentéséhez használd az alábbi módszerek egyikét.

  • Nyomd le, és tartsd lenyomva a SHARE gombot.
  • Nyomd meg a SHARE gombot, majd nyomd meg a gombot.
  • Nyomd meg a SHARE gombot, majd válaszd ki a [Képernyőkép mentése] lehetőséget.

A tartalom típusától vagy a rendszer állapotától függően előfordulhat, hogy a képernyőkép nem készíthető el.

A mentett képernyőképek megtekintése

Válaszd a (Képkockagyűjtemény) lehetőséget a tartalmak területéből.
Nyomd meg az OPTIONS gombot a mentett képernyőképek név vagy dátum szerinti rendezéséhez, és töröld a képernyőképeket. A mentett képernyőképeket USB-tárolóeszközre is másolhatod.

  • A rendszer FAT és exFAT formátumú USB-tárolóeszközöket támogat.
  • Ellenőrizd, hogy az USB-tárolóeszköz teljesen az USB-aljzatban legyen. Bizonyos eszközök alakjuk vagy külső megjelenésük miatt nem kompatibilisek.
  • A képernyőképeket a kezdőképernyő vagy a funkcióképernyő hátterének személyre szabásához használhatod. Jelölj ki egy képernyőképet, nyomd meg az OPTIONS gombot, majd válaszd a [Beállítás háttérként] lehetőséget.

Képernyőkép feltöltése

1.
A képernyőkép rögzítéséhez és mentéséhez nyomd meg a SHARE gombot, majd válaszd a [Képernyőkép] lehetőséget.
2.
Válassz egy célállomást a feltöltéshez.
Válaszd a (Tevékenységek) lehetőséget, ha szeretnéd a képernyőképet a PlayStation™Network hálózatába feltölteni és ott tevékenységként megosztani.
3.
Jelöld ki a képernyőképet.
4.
Írj hozzászólásokat, adj meg egyéb beállításokat, majd válaszd ki a [Megosztás] lehetőséget.
Ha a 2. lépésben az (Üzenetek) vagy (közösségek) lehetőséget választottad, akkor add meg a címzettet.
  • Ha először kapcsolódsz online szolgáltatáshoz, akkor meg kell adnod a szolgáltatáshoz tartozó fiókadataidat. Ha nem rendelkezel fiókkal, akkor hozz létre egyet az online szolgáltatás weboldalán.
  • Az egyszerre feltölthető képernyőképek száma és a feltöltött képernyőképek törlésének módjai az adott online szolgáltatástól függenek.