PSNSM > Uw wachtwoord opslaan/Automatisch aanmelden

Uw wachtwoord opslaan/Automatisch aanmelden

Om deze functie te gebruiken, zult u mogelijk uw systeemsoftware moeten updaten.


Als u uw wachtwoord opslaat, zal het wachtwoord vooraf ingevoerd zijn in het aanmeldingsscherm. Als u automatisch aanmelden ook inschakelt, zal het PS3™-systeem automatisch op PSNSM aanmelden als u het inschakelt.

Let op

  • Uw wachtwoord opslaan kan anderen toelaten om PSNSM-diensten te gebruiken of andere informatie voor uw account te bekijken.
  • Vink voor alle gebruikers de optie [Wachtwoord opslaan] op het aanmeldscherm voor PSNSM uit voordat u het PS3™-systeem aan een erkende hersteldienst geeft. Hierdoor wordt toegang door onbevoegden tot en gebruik van uw creditcard of andere persoonlijke gegevens vermeden.
  • Verwijder alle gegevens en herstel de standaardinstellingen op het PS3™-systeem voordat u het PS3™-systeem aan een derde geeft, voor welke reden dan ook, inclusief teruggave (indien toegestaan). Hierdoor wordt toegang door onbevoegden tot en gebruik van uw creditcard of andere persoonlijke gegevens vermeden.

1.

Selecteer (PSN) > (Aanmelden).

2.

Voer uw aanmeld-id (e-mailadres) en uw wachtwoord in.

3.

Selecteer de selectievakjes voor [Wachtwoord opslaan] en [Automatisch aanmelden (automatische aanmelding)].
Als u [Automatisch aanmelden (automatische aanmelding)] selecteert, wordt [Wachtwoord opslaan] automatisch geselecteerd.

Opmerking

Als [Automatisch aanmelden (automatische aanmelding)] is ingesteld, wordt het pictogram voor (Aanmelden) niet meer weergegeven.

De optie automatisch aanmelden wissen

Selecteer (Accountbeheer) onder (PSN) en selecteer [Automatisch aanmelden uit] in het optiemenu. Als u het PS3™-systeem inschakelt, zal het niet meer automatisch aanmelden.

De optie wachtwoord opslaan wissen (het wachtwoord wissen)

1.

Selecteer (Aanmelden) onder (PSN).

2.

Op het scherm waar u uw aanmeldings-ID en wachtwoord invoert, vinkt u het selectievakje [Wachtwoord opslaan] uit.

Opmerkingen

  • Als automatisch aanmelden is ingesteld, wordt het pictogram voor (Aanmelden) niet meer weergegeven. In dit geval moet u eerst de optie automatisch aanmelden wissen.
  • Zelfs als u de optie automatisch aanmelden hebt gewist, wordt u automatisch aangemeld als uw verbinding met het netwerk tijdelijk wordt onderbroken terwijl u aangemeld bent.

PSNSM > Uw wachtwoord opslaan/Automatisch aanmelden