PlayStation™Network > Overzicht PlayStation®Home

Overzicht PlayStation®Home

PlayStation®Home is een 3D-community voor social gaming op PSNSM die gebruikers van het PS3™-systeem de kans biedt om andere gebruikers van het PS3™-systeem te ontmoeten en met hen te chatten. Om deze functies te gebruiken moet u een Sony Entertainment Network-account aanmaken (of u aanmelden). Surf naar de SCE-website voor uw regio voor meer informatie over het gebruik van PlayStation®Home.

PlayStation®Home starten

Om PlayStation®Home te gebruiken, moet u eerst de toepassing PlayStation®Home downloaden en installeren. Selecteer (PlayStation®Home) onder (PlayStation™Network) om de toepassing te downloaden. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Opmerkingen

  • Om PlayStation®Home te installeren is minstens 3 GB vrije ruimte in de systeemopslag van het PS3™-systeem vereist.
  • (PlayStation®Home) is enkel beschikbaar in bepaalde regio's en talen. De soorten inhoud die beschikbaar zijn in (PlayStation®Home) verschillen naargelang het land of de streek waar de gebruiker zich bevindt. Neem contact op met de telefoonlijn voor technische ondersteuning van uw regio voor meer informatie.

PlayStation®Home beëindigen

Om PlayStation®Home te beëindigen, drukt u op de PS-toets op de draadloze controller en vervolgens selecteert u (Beëindigen) onder (PlayStation™Network).

PlayStation®Home verwijderen

De toepassing PlayStation®Home kan worden verwijderd van de systeemopslag. Selecteer (PlayStation®Home) onder (PlayStation™Network), druk op de driehoek-toets en selecteer vervolgens [Verwijderen] in het optiesmenu.

Opmerking

Zelfs als de toepassing verwijderd is, wordt het pictogram (PlayStation®Home) niet verwijderd uit het XMB™-menu. Als u het pictogram selecteert, wordt PlayStation®Home opnieuw gedownload.

PlayStation™Network > Overzicht PlayStation®Home