Gebruikers > Categorie Gebruikers

Categorie Gebruikers

Gebruikers aanmaken of het PS3™-systeem uitschakelen. Als u meerdere gebruikers aanmaakt, worden data zoals opgeslagen data voor PlayStation®3-software, verstuurd en ontvangen berichten onder (Vrienden) en bladwijzers onder   (Internetbrowser) apart bewaard voor elke gebruiker. De volgende pictogrammen worden getoond onder (Gebruikers).

Schakel systeem uit Schakel het PS3™-systeem uit.
Nieuwe gebruiker maken Een nieuwe gebruiker maken.
(gebruikersnaam) Aanmelden op het PS3™-systeem.

Opmerking

De volgende soorten data opgeslagen in de systeemopslag worden weergegeven, ongeacht de gebruiker die zich aanmeldt. Als de data worden verwijderd, kunnen andere gebruikers deze ook niet meer gebruiken. Zorg ervoor dat u niet per ongeluk belangrijke gegevens wist.

  • Opgeslagen data voor PlayStation®2/PlayStation®-software
  • Games weergegeven onder (Game)
  • Videobestanden weergegeven onder (Video)
  • Muziekbestanden weergegeven onder (Muziek)
  • Afbeeldingsbestanden weergegeven onder (Foto)
  • Pictogrammen weergegeven onder (TV-/videodiensten)

Let op

  • Sommige PlayStation®2- of PlayStation®-softwaretitels kunnen anders werken op het PS3™-systeem dan op PlayStation®2- of PlayStation®-systemen of werken soms niet goed op het PS3™-systeem.
  • Discs in PlayStation®2-formaat kunnen niet afgespeeld worden op sommige PS3™-systemen. Voor meer informatie kunt u [Types afspeelbare discs] raadplegen, de SCE-website voor uw regio bezoeken of de documentatie bekijken die met uw PS3™-systeem meegeleverd werd.

Gebruikers > Categorie Gebruikers