Logg på PlayStation Network

Vil du logge på PlayStation™Network, velger du (Innstillinger) > [Kontoadministrasjon] > [Logg på PlayStation Network].
Du kan se «PlayStation™Network» for å finne ut mer om PlayStation™Network.

  • PlayStation™Network er kun tilgjengelig i enkelte land og regioner, og på visse språk. Du finner mer informasjon på nettstedet for kundestøtte i ditt land eller din region.
  • Når du har logget deg på, forblir du pålogget inntil du logger av manuelt.
  • Etter første pålogging til PlayStation™Network endres det viste brukernavnet til det virkelige navnet som er registrert på kontoen din.

Bruke en konto som har blitt opprettet på en annen enhet

Hvis du vil bruke en konto som ble opprettet på et PS3™-system eller et PS Vita-system, skriver du inn påloggings-ID-en (e-postadresse) og passordet ditt, og velger [Logg på].

Opprette en ny konto

Velg [Ny på PlayStation™Network? Opprett en konto], og følg deretter anvisningene på skjermen for å opprette en ny konto.

  • Hvis du vil opprette en konto, må du oppgi en e-postadresse og personopplysningene til personen som registrerer kontoen, som fødselsdato, virkelig navn og adresse. Se «Datainnsamling/Helse og sikkerhet» eller SIE-nettstedet for ditt land eller din region for informasjon om hvordan disse personopplysningene behandles.
  • Når kontoen er opprettet, mottar du en e-post til e-postadressen du har registrert for kontoen din. Følg instruksjonene i meldingen for å fullføre bekreftelsesprosessen.