Om deling

Du kan dele spillingen din samt informasjon om PlayStation™Store-innhold og liknende med andre spillere. Du kan dele innhold på de følgende måtene.

  • Laste opp skjermbilder
  • Laste opp videoklipp med spilling
  • Kringkaste (strømme) spillingen din
  • Bruke Share Play til å dele spillskjermer med andre spillere i en gruppe
  • Dele informasjon om PlayStation™Store-innhold, trophies og arrangementer

Du kan også sende en forespørsel om å se en annen spillers spilling. Den andre spilleren kan velge å kringkaste spillingen sin eller bruke Share Play til å la deg se på spillingen.

  • Barnekontoer kan brukes til å lagre skjermbilder og videoklipp, men kan ikke laste opp til eller kringkaste via online-tjenester.
  • Du kan bruke Avstandsspill til å lagre og laste opp skjermbilder og videoklipp, men du kan ikke bruke Avstandsspill til å kringkaste eller dele spilling.
  • Hvilke online-tjenester du kan bruke, avhenger av land og region. Du finner mer informasjon på nettstedet for kundestøtte i ditt land eller din region.
  • Skjermbilder, videoklipp og kringkastinger kan omfatte dine og andre spilleres personopplysninger, som virkelig navn, online-ID, tekstchat og stemmechat. Du må innhente tillatelse fra de andre spillerne før du deler innhold som inneholder personopplysningene deres.
  • Du kan angi hvilke spillere du ønsker å motta forespørsler fra. Se «Personverninnstillinger» for mer informasjon.

Grunnleggende bruk av SHARE-knappen

Trykk ned

Vis menyen for Del-funksjonen.
Velg [Videoklipp] eller [Skjermbilde] for å dele umiddelbart. Videoklippet eller skjermbildet lagres også samtidig.
Velg [Lagre videoklipp] eller [Lagre skjermbilde] hvis du vil lagre uten å laste det opp.

Trykk ned og hold

Ta et skjermbilde.
Når du trykker ned og holder knappen, tas et skjermbilde og (fullført) vises øverst til venstre på skjermen.
Bruk dette alternativet når du vil ta et skjermbilde uten å åpne menyen.

Trykk ned to ganger

Start eller stopp opptak av et videoklipp.
Start eller stopp opptak av spilling.
Dette er nyttig når du vil lagre en bestemt scene.

Du kan endre hvordan SHARE-knappen virker ved å velge (Innstillinger) > [Deling og kringkastinger] > [SHARE-knappens kontrolltype].