Transferarea sau casarea sistemului PS4™

Înainte de a înlocui, transfera sau casa sistemul tău PS4™, șterge contul tău Sony Entertainment Network și alte informații urmând instrucțiunile de mai jos. Astfel îți vei proteja informațiile personale și vei preveni utilizarea neautorizată a acestora de către terți.

Crearea copiilor de rezervă și restabilire a datelor

Copiază datele salvate, capturile de ecran și anumite fișiere stocate în memoria sistemului PS4™ pe un dispozitiv de stocare USB, după caz. Pentru detalii despre crearea copiilor de rezervă și restabilire a datelor, consultă „Copiere de rezervă și restabilire”.

Inițializarea sistemului PS4™

Inițializarea sistemului PS4™ restabilește setările sistemului la valorile implicite. Aceasta șterge datele salvate în memoria sistemului și șterge toți utilizatorii și datele acestora de pe sistem. Inițializează sistemul din (Setări) > [Inițializare] > [Inițializare PS4] > [Completă].

Notificări

  • La inițializarea sistemului, toate setările și informațiile salvate pe sistemul PS4™ sunt șterse. Acest proces nu poate fi anulat, deci asigură-te că nu ștergi date importante din greșeală. Datele șterse nu vor mai putea fi recuperate.
  • Nu opri sistemul PS4™ în timpul inițializării. În caz contrar, sistemul se poate defecta.