Notificări importante pentru consumatori

 • Caracteristicile, design-ul și specificațiile sistemului PS4™ diferă în funcție de model. Pentru detalii, consultă instrucțiunile sistemului.
 • Utilizarea sistemului PS4™ și caracteristicile acestuia sunt guvernate de diferite contracte de utilizare care pot fi modificate din când în când. Vizitează site-ul web SIE pentru țara sau regiunea ta pentru cele mai recente copii ale acestor contracte, cât și pentru cea mai recentă versiune a termenilor și condițiilor sistemului PS4™, cât și pentru modificările efectuate în Ghidul utilizatorului și în alte documentații.
 • Întotdeauna actualizează sistemul PS4™ la cea mai recentă versiune a programului sistemului. Prin actualizare, te vei bucura de caracteristici suplimentare, de o mai bună funcționare a sistemului și de un nivel mai ridicat de securitate.
 • Se recomandă utilizarea celei mai recente versiuni a programului sistemului sau a aplicațiilor instalate pe dispozitivul conectat la sistemul PS4™, inclusiv pe sistemul PlayStation®Vita și pe telefonul inteligent cu (PlayStation®App). În cazul în care caracteristicile sunt utilizate pe diferite dispozitive conectate, este posibil ca unele caracteristici să nu fie disponibile, în funcție de versiunea programului sistemului sau a aplicației utilizate.
 • PlayStation™Network și Sony Entertainment Network sunt disponibile numai în anumite țări și regiuni și în anumite limbi. De asemenea, tipurile de conținut și de servicii oferite de PlayStation™Network diferă în funcție de țară și regiune. Pentru detalii, vizitează site-ul web de asistență pentru țara sau regiunea ta.
 • Unele produse și servicii sunt disponibile numai în anumite țări sau regiuni. Pentru detalii, vizitează site-ul web de asistență pentru țara sau regiunea ta.
 • Înainte de a trimite sistemul PS4™ la un centru de service autorizat pentru reparații, toți utilizatorii sistemului trebuie să fie deconectați de la PlayStation™Network. Astfel se previne accesul neautorizat sau utilizarea cardului de credit sau a altor detalii personale. Pentru deconectare, selectează (Setări) din ecranul de funcții și apoi selectează [Gestionare conturi] > [Deconectare].
 • Înainte de a transfera, casa sau returna sistemul PS4™ (dacă acest lucru este permis), acesta trebuie să fie dezactivat și inițializat. Pentru detalii, consultă „Transferarea sau casarea sistemului PS4™”.
 • Caracteristicile de rețea ale sistemului PS4™ necesită o conexiune pe bandă largă la internet.
 • Cheltuielile pentru abonamentul la internet sunt responsabilitatea utilizatorului.
 • Alocarea butoanelor utilizate pentru funcțiile „Introducere” și „Anulare” (în general butonul și butonul ) pot să difere, în funcție de țara sau de regiunea de unde a fost cumpărat sistemul PS4™.
 • Sony Interactive Entertainment Inc. deține sau administrează o parte sau toate drepturile pentru imagini și pentru alt conținut protejat prin copyright din Ghidul utilizatorului. Utilizarea imaginilor și a altui conținut protejat prin copyright (inclusiv copierea, reproducerea, modificarea, încărcarea pe o rețea, afișarea, transmiterea, distribuirea, licențierea, vânzarea și publicarea) cu excepția utilizării în acest document, este interzisă în limitele permise de lege.
 • Acest manual, Ghidul utilizatorului, poate fi modificat fără notificare prealabilă.
 • Informațiile despre funcționalitățile sistemului și imaginile publicate în Ghidul utilizatorului pot să difere față de cele de pe sistemul PS4™, în funcție de versiunea utilizată pentru programul sistemului. De asemenea, figurile și imaginile ecranelor pot să difere față de produsul real.
 • Site-urile web utilizate în imaginile ecranelor din acest ghid al utilizatorului pot fi fictive.
 • Dacă aplicația Java Script este dezactivată în browser-ul de internet, este posibil ca acest ghid al utilizatorului să nu poată fi folosit și afișat în mod corect. Verifică dacă aplicația JavaScript este activată.
 • Pentru a utiliza mai multe caracteristici ale sistemului PS4™, trebuie să te conectezi la PlayStation™Network folosind un cont Sony Entertainment Network. În acest ghid al utilizatorului se presupune că ești conectat. Dacă selectezi o caracteristică și aceasta necesită conectare, dar nu ești conectat, va fi afișat un ecran de conectare. Pentru conectare urmează instrucțiunile afișate pe ecran.