Setări de confidențialitate

Selectează (Setări) > [Gestionare conturi] > [Setări de confidențialitate].

Unele setări sunt disponibile numai pentru conturile adulţilor.

Jocuri

Activități

Alege care dintre activitățile tale pot fi vizualizate de alte persoane și alege grupul de jucători care le poate vizualiza.

Trofee

Alege jucătorii care îți pot vizualiza trofeele.

Jocuri ascunse

Alege jocurile pe care le ascunzi. Dacă un joc este ascuns, informațiile despre jocul respectiv nu vor fi afișate în activitățile tale, în profil sau în lista de trofee.
Totuși, ceilalți jucători pot vedea jocurile pe care le joci în [În joc acum]. Pentru a nu permite altora să vadă ce joci, selectează [Setare stare online] > [Afișare ca offline] din ecranul tău de profil.

Jocuri

Alege cine poate să vizualizeze lista ta de jocuri. Jocurile şi aplicaţiile pe care le deții vor fi afişate în lista ta de jocuri.

Social

Mesaje

Alege cine îți poate trimite mesaje text și mesaje vocale sau invitații într-o gașcă.

Cereri de prietenie

Alege cine îți poate trimite cereri de prietenie.

Urmăritori

Alege cine te poate urmări.

Etichete

Etichetează jucătorii cu care ai jucat când încarci capturi de ecran sau videoclipuri. Poți alege cine te poate eticheta.

Invitații în echipă

Alege cine îţi poate trimite invitații în echipă. Când primeşti o invitaţie şi devii membru al unei echipe, poţi participa la turneele echipei.

Cereri de vizionare

Alege cine îți poate trimite cereri. Pentru detalii despre cererile de vizionare, consultă „Trimiterea unei cereri de vizionare a partidei jucate”.

Profil public

Căutări

Alege cine îți poate vizualiza numele real și fotografia de profil în rezultatele obținute la căutare.

Numele real în lista de prieteni

Alege cine îți poate vizualiza numele real și fotografia de profil din lista de prieteni a prietenilor tăi de încredere (cei care au acceptat solicitările tale de nume real). Astfel, va fi mai ușor pentru ceilalți să te găsească.

Numele real în jocuri

Alege cine îți poate vizualiza numele real și fotografia de profil în timpul jocurilor. Capturile de ecran sau videoclipurile pe care prietenii tăi de încredere le salvează pot include numele tău real și fotografia de profil.

Prieteni

Alege cine îți poate vizualiza lista de prieteni.

Urmărire liste

Alege cine îţi poate vizualiza listele de urmărire. Persoanele pe care le urmăreşti şi cine te urmăreşte vor fi afişate în listele de urmărire.

Disponibilitate în afara consolei

Alege dacă dorești ca starea ta să apară ca (Mobil). (Mobil) apare dacă utilizezi o aplicație precum (PlayStation®App) pe un alt dispozitiv, nu pe sistemul PS4™. Indică altor persoane că ești disponibil pentru schimb de mesaje.

Jucători pe care poate îi cunoști

Alege cine iți poate vizualiza numele real și fotografia de profil din lista cu jucători pe care poate îi cunoști. Permite altor jucători să te găsească mai ușor. Dacă activezi această funcție, numele tău va apărea în listele de prieteni ale altor jucători ca jucător pe care aceștia probabil îl cunosc.