Conectare la PlayStation Network

Pentru conectarea la PlayStation™Network, selectează (Setări) > [Gestionare conturi] > [Conectare la PlayStation Network].
Pentru detalii despre PlayStation™Network, consultă „PlayStation™Network”.

  • PlayStation™Network este disponibil numai în anumite țări și regiuni, și în anumite limbi. Pentru detalii, vizitează site-ul web de asistență pentru țara sau regiunea ta.
  • După autentificare, vei rămâne conectat până te vei deconecta manual.
  • După ce te-ai conectat prima dată la PlayStation™Network, numele de utilizator afișat va fi înlocuit de numele real înregistrat cu contul pe care îl folosești.

Utilizarea unui cont creat pe un alt dispozitiv

Pentru a utiliza un cont creat pe un sistem PS3™ sau pe un sistem PS Vita, trebuie să introduci codul ID de conectare (adresa de email) și parola și apoi să selectezi [Conectare].

Crearea unui cont nou

Selectează [Prima dată în PlayStation™Network? Creare cont] și apoi urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a crea un cont nou.

  • Pentru a crea un cont, trebuie să introduci o adresă de e-mail și informațiile personale ale persoanei care înregistrează contul, de exemplu data nașterii, numele real și adresa. Consultă „Colectarea datelor/Sănătate și siguranță” sau site-ul web SIE pentru țara sau regiunea ta pentru informații despre gestionarea informațiilor personale.
  • După crearea unui cont, vei primi un mesaj la adresa de e-mail înregistrată pentru contul respectiv. Urmează instrucțiunile din mesaj pentru a finaliza procesul de confirmare.