Conectare la PlayStation Network

Pentru conectarea la PlayStation™Network, selectează (Setări) > [Gestionare conturi] > [Conectare la PlayStation Network].
Pentru detalii despre PlayStation™Network, consultă „PlayStation™Network”.

  • PlayStation™Network este disponibil numai în anumite țări și regiuni, și în anumite limbi. Pentru detalii, vizitează site-ul web de asistență pentru țara sau regiunea ta.
  • După autentificare, vei rămâne conectat până te vei deconecta manual.
  • După ce te-ai conectat prima dată la PlayStation™Network, numele de utilizator afișat va fi înlocuit de numele real înregistrat cu contul pe care îl folosești.

Utilizarea unui cont creat pe un alt dispozitiv

Pentru a utiliza un cont creat pe un sistem PS3™ sau pe un sistem PS Vita, trebuie să introduci codul ID de conectare (adresa de email) și parola și apoi să selectezi [Conectare].

Crearea unui cont nou

Selectează [Prima dată în PlayStation™Network? Creare cont] și apoi urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a crea un cont nou.

  • Pentru a crea un cont, trebuie să introduci o adresă de e-mail și informațiile personale ale persoanei care înregistrează contul, de exemplu data nașterii, numele real și adresa. Consultă „Colectarea datelor/Sănătate și siguranță” sau site-ul web SIE pentru țara sau regiunea ta pentru informații despre gestionarea informațiilor personale.
  • După crearea unui cont, vei primi un mesaj la adresa de e-mail înregistrată pentru contul respectiv. Urmează instrucțiunile din mesaj pentru a finaliza procesul de confirmare.
  • Ca părinte sau tutore, poți crea conturi pentru copiii tăi atunci când îți creezi propriul cont. De asemenea, utilizând controlul parental poți restricționa accesul la anumite caracteristici. Pentru detalii, consultă „Administrare familie”.