Restricționări în sistemul PS4

Dacă și copiii vor utiliza sistemul PS4™, părinții sau tutorii pot restricționa utilizarea, după caz. Pentru a restricționa utilizarea caracteristicilor sistemului PS4™, selectează (Setări) > [Control parental/Administrare familie] > [Restricționări în sistemul PS4].
Pentru setarea sau schimbarea restricțiilor caracteristicilor, trebuie să introduci codul de acces pentru restricţionarea sistemului. Codul de acces implicit este „0000”. Pentru a evita configurarea sau schimbarea restricţiilor caracteristicii, schimbă parola.

Această setare se aplică tuturor utilizatorilor sistemului PS4™.

Creare utilizator nou și conectare oaspete

Se foloseşte pentru a permite exclusiv utilizatorilor înregistraţi să se conecteze la sistemul PS4™. Utilizează această setare pentru a nu permite copiilor să îşi creeze şi să utilizeze conturi de utilizator nerestricţionate fără permisiune.

Filtru web

Utilizează un serviciu de filtru web care verifică tipul și nivelul de securitate al site-urilor în cazul în care browser-ul de internet este utilizat și previne automat afișarea site-urilor periculoase și dăunătoare.

Utilizarea serviciilor poate presupune cheltuieli suplimentare.

Setări implicite de control parental

Modifică setările implicite de control parental pentru noii utilizatori şi pentru oaspeţii care nu s-au conectat la PlayStation™Network.

Poţi modifica mai târziu setările de control parental pentru utilizatori. Pentru detalii, consultă „Administrare familie”.

Dezactivare temporară a restricționărilor în sistemul PS4

Dacă nu te poţi conecta la PlayStation™Network pentru schimbarea restricţiilor de control parental, poţi elimina temporar anumite restricţii introducând codul tău de acces pentru restricționarea sistemului. Restricţiile vor fi reiniţializate dacă deselectezi caseta, opreşti sistemul sau treci sistemul în modul de repaus.

Modificare cod de acces pentru restricționarea în sistem

Va trebui să introduci noua parolă de două ori.

Dacă ai uitat codul de acces, trebuie să inițializezi sistemul PS4™. Păstrează cu grijă codul de acces. Nu îl uita și asigură-te că alte persoane nu au acces la acesta.