Despre partajare

Poți partaja partida și informațiile despre conținutul PlayStation™Store cu alți jucători. Poți partaja conținutul folosind unul din modurile de mai jos.

  • Încărcarea capturilor de ecran
  • Încărcarea videoclipurilor partidei
  • Transmisia (streaming) partidei
  • Utilizarea Share Play pentru partajarea ecranelor jocului cu alți jucători dintr-o gașcă
  • Partajarea informațiilor despre conținutul PlayStation™Store, trofee și evenimente

De asemenea, poți trimite o cerere de vizionare a partidei unui alt jucător. Celălalt jucător poate decide să transmită jocul sau să utilizeze Share Play pentru a-ți permite să vizionezi partida.

  • Conturile copiilor pot fi utilizate pentru a salva capturi de ecran și videoclipuri, dar nu pentru a le încărca sau transmite prin intermediul serviciilor online.
  • Poți utiliza Remote Play pentru salvarea și încărcarea capturilor de ecran și a videoclipurilor. Totuși, nu poți utiliza Remote Play pentru a transmite sau partaja partida jucată.
  • Serviciile online pe care le poți utiliza diferă în funcție de țară sau de regiune. Pentru detalii, vizitează site-ul web de asistență pentru țara sau regiunea ta.
  • Capturile de ecran, videoclipurile și transmisiile pot include informații personale despre tine sau despre alți jucători, precum nume reale, ID-uri online, chat-uri text și chat-uri vocale. Trebuie să obții permisiunea celorlalți jucători înainte de a partaja conținutul care include date personale ale acestora.
  • Poți alege jucătorii de la care vrei să primești cereri. Pentru detalii, consultă „Setări de confidențialitate”.

Operații de bază efectuate cu butonul SHARE

Apasă

Afișează meniul caracteristicii de partajare.
Pentru a partaja imediat, selectează [Videoclip] sau [Captură de ecran]. Videoclipul sau captura de ecran este salvată în același timp.
Pentru salvare fără încărcare, selectează [Salvare videoclip] sau [Salvare captură de ecran].

Ține apăsat

Faci o captură de ecran.
Dacă ții apăsat butonul, se realizează o captură de ecran și (terminat) este afișat în colțul din stânga sus al ecranului.
Utilizează această opțiune dacă vrei să faci o captură de ecran fără să afișezi meniul.

Apasă de două ori

Pornești sau oprești înregistrarea unui videoclip.
Pornești sau oprești înregistrarea unei partide.
Se utilizează dacă vrei să salvezi o anumită scenă.

Pentru a schimba modul în care butonul SHARE funcționează, selectează (Setări) > [Partajare și transmisii] > [Tip de comandă buton SHARE].