PS4™ sisteminizi bir başkasına verme veya atma

PS4™ sisteminizi değiştirmeden, bir başkasına vermeden veya atmadan önce, bu yolları izleyerek, Sony Entertainment Network hesabınızı ve diğer bilgileri silin. Bu, kişisel bilgilerinizi korumaya ve bu bilgilerin üçüncü taraflarca yetkisiz kullanımını engellemeye yardımcı olur.

Veri yedekleme

PS4™ sistem depolama alanında depolanan kayıtlı verileri, ekran görüntülerini ve diğer bazı dosyaları gerektikçe bir USB depolama cihazına kopyalayın. Bu verileri yedekleme ile ilgili ayrıntılı bilgi için, bkz. "Yedekle ve Geri Yükle".

PS4™ sisteminizi sıfırlama

PS4™ sistemi sıfırlandığında sistem ayarları varsayılan ayarlara geri yüklenir. Sistem depolama alanında kayıtlı veriler, tüm kullanıcılar ve bu kullanıcılara ait veriler sistemden silinir. Sistemi (Ayarlar) > [Sıfırlama] > [PS4 Sistemini Sıfırla] > [Tam] öğesinden sıfırlayın.

Uyarılar

  • Sisteminizi sıfırladığınızda, PS4™ sisteminde kayıtlı tüm ayarlar ve bilgiler silinir. Bu işlem geri alınamaz, bu nedenle önemli verileri yanlışlıkla silmediğinizden emin olun. Silinen veriler geri yüklenemez.
  • Sıfırlama işlemi sırasında PS4™ sistemini kapatmayın. Kapatırsanız, sisteme zarar verebilirsiniz.