PS4 Sistemini Sıfırla

PS4™ sistemi sıfırlandığında sistem ayarları varsayılan ayarlara geri yüklenir. Sistem depolama alanında kayıtlı veriler, tüm kullanıcılar ve bu kullanıcılara ait veriler sistemden silinir. (Ayarlar) > [Sıfırlama] > [PS4 Sistemini Sıfırla] seçimini yapın ve ardından ekrandaki talimatları izleyin.
PS4™ sisteminize bağlı USB depolama cihazlarındaki veriler silinmez.

Uyarılar

  • Sistem yazılımını sıfırladığınızda, PS4™ sisteminizdeki kayıtlı tüm ayarlar ve bilgiler silinir. Bu işlem geri alınamaz, bu nedenle önemli verileri yanlışlıkla silmediğinizden emin olun. Silinen veriler geri yüklenemez.
  • Sıfırlama sırasında PS4™ sisteminizi kapatmayın. Kapatırsanız, sisteminiz zarar görebilir.