Visning af trophies

I nogle spil modtager du trophies for at nå bestemte mål.

Niveauinddeling af trophies

Trophies kategoriseres i fire niveauer, der er baseret på sværhedsgraden. Antallet og niveauerne for trophies og betingelserne for at modtage dem varierer fra spil til spil.

Niveauer med den højeste først er Platinum, Gold, Silver og Bronze.

Trophy-sjældenhed

Der er fire niveauer for sjældenhed af trophies. Sjældenhedsgraden afhænger af, hvor mange spillere, der har modtaget samme trophy. Trophy-sjældenheden øges i denne rækkefølge: almindelig, sjælden, meget sjælden, ultrasjælden.

Visning af de trophies, du har modtaget

Vælg (Trophies) på funktionsskærmen. Vælg et spil for at få flere oplysninger om de trophies, du har modtaget i det spil. Tryk på OPTIONS-knappen for at sortere oplysningerne efter dato for modtagelse eller niveauinddeling eller for at søge på nettet efter detaljer om de trophies, du har modtaget.

  • De trophies, du har modtaget, gemmes i PS4™-systemet og synkroniseres automatisk med PlayStation™Network-serveren. Du kan også synkronisere dine trophies manuelt. Tryk på OPTIONS-knappen under (Trophies), og vælg derefter [Synkroniser med PlayStation Network].
  • PS4™-systemet viser også trophies, du har modtaget, mens du spiller på dit PS3™- eller PS Vita-system. For at gøre dette skal du logge ind på dit PS4™-system ved hjælp af den konto, der er tilknyttet dit PS3™-system eller PS Vita-system.
  • Du kan vælge, hvem der kan se dine trophies. Se "Indstillinger for personlige oplysninger" for at få flere oplysninger.
  • Hvis du er logget ind på PS4™-systemet som gæst, skal du logge ind på PlayStation™Network for at gemme dine trophies.
  • Du kan slette trophies uden status for modtagelse ved at trykke på OPTIONS-knappen og vælge [Slet].

Sammenligning af trophies

Vælg [Sammenlign trophies] og vælg derefter den spiller, du vil sammenligne dine trophies med.

Hvis du vil ændre, hvis trophies der sammenlignes med dine, skal du trykke på OPTIONS-knappen og derefter vælge [Skift spiller].