PlayStation™Network > Salasanan tallentaminen/automaattinen kirjautuminen

Salasanan tallentaminen/automaattinen kirjautuminen

Tämän toiminnon käyttäminen saattaa edellyttää, että käyttöjärjestelmä päivitetään.


Jos tallennat salasanan, se täytetään automaattisesti kirjautumisnäyttöön. Jos valitset lisäksi automaattisen kirjautumisen, PS3™-järjestelmä kirjautuu automaattisesti PSNSM-verkkoon, kun laitteeseen kytketään virta.

Huomautukset

  • Salasanan tallentaminen saattaa antaa muille mahdollisuuden käyttää PSNSM-palveluitasi tai katsella muita tiliisi liittyviä tietoja.
  • Muista tyhjentää PSNSMin kirjautumisnäytön [Tallenna salasana] -asetus kaikkien käyttäjien kohdalta, ennen kuin toimitat PS3™-järjestelmäsi valtuutettuun huoltoliikkeeseen. Tämä estää luottokorttisi ja muiden henkilökohtaisten tietojesi luvattoman käytön.
  • Jos luovutat PS3™-järjestelmän jostakin syystä kolmannelle osapuolelle (tuotepalautus mukaan lukien), poista kaikki tiedot ja palauta PS3™-järjestelmän oletusasetukset. Tämä estää luottokorttisi ja muiden henkilökohtaisten tietojesi luvattoman käytön.

1.

Valitse (PlayStation™Network) > (Kirjaudu sisään).

2.

Kirjoita käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) ja salasana.

3.

Valitse kohdat [Tallenna salasana] ja [Kirjaudu sisään automaattisesti (automaattinen sisäänkirjautuminen)].
Jos valitset [Kirjaudu sisään automaattisesti (automaattinen sisäänkirjautuminen)], [Tallenna salasana] -asetus valitaan automaattisesti.

Vihje

Jos asetus [Kirjaudu sisään automaattisesti (automaattinen sisäänkirjautuminen)] valitaan, (Kirjaudu sisään) -kuvake poistuu.

Automaattisen kirjautumisen asetuksen tyhjentäminen

Valitse (Käyttäjätietojen hallinta) kohdasta (PlayStation™Network) ja valitse sitten asetusvalikosta [Automaattinen sisäänkirjautuminen pois päältä]. Automaattinen kirjautuminen ei ole enää käytössä, kun käynnistät PS3™-järjestelmän seuraavan kerran.

Salasanan tallennuksen poistaminen (salasanan tyhjentäminen)

1.

Valitse (PlayStation™Network) -kohdasta (Kirjaudu sisään).

2.

Tyhjennä [Tallenna salasana] -valintaruutu näytössä, jossa annat käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Vihjeitä

  • Jos automaattinen sisäänkirjautuminen on käytössä, (Kirjaudu sisään) -kuvaketta ei näytetä. Tällöin automaattinen sisäänkirjautuminen täytyy poistaa ensin käytöstä.
  • Jos yhteys verkkoon katkeaa hetkeksi, automaattinen sisäänkirjautuminen kirjaa käyttäjän sisään yhteyden palattua, vaikka automaattinen sisäänkirjautuminen ei olisikaan käytössä.

PlayStation™Network > Salasanan tallentaminen/automaattinen kirjautuminen