Verkko > Www-sivun näyttökoon muuttaminen

Www-sivun näyttökoon muuttaminen

Www-sivut saattavat näkyä liian pieninä tai suurina riippuen PS3™-järjestelmän videolähtöasetuksista ja järjestelmään kytketystä televisiosta. Jos sivut eivät näy oikein, voit muuttaa niiden näyttökokoa.

Suurennostoiminto

Suurenna automaattisesti kohdistimen osoittamaa aluetta optimaalisen kokoiseksi. Kohdistimen osoittamaa aluetta varten lasketaan optimaalinen suurennussuhde. Osoita suurennettavaa aluetta kohdistimella, paina kolmio-näppäintä ja valitse asetusvalikosta ensin (Näytä) ja sitten [Suurennos].

Esimerkki: tekstin suurentaminen

Järjestelmä laskee suurennussuhteen kohdistimen osoittaman tekstikappaleen koon perusteella ja näyttää sitten tekstin suurennettuna.


Esimerkki: kuvan suurentaminen

Järjestelmä laskee suurennussuhteen kohdistimen osoittaman kuvan koon perusteella ja näyttää sitten kuvan suurennettuna.

Resoluution muuttaminen

Muuta www-sivun resoluutiota. Www-sivun näkymän voi muuttaa helposti luettavaan kokoon, joka on resoluutioltaan sama kuin PS3™-järjestelmän videolähtöresoluutio. Paina kolmio-näppäintä ja valitse asetusvalikosta (Työkalut) ja sitten [Resoluutio].


Jos PS3™-järjestelmän videolähtöresoluutio on 1080p tai 1080i ja valitset vaihtoehdon [-1] tai [-2], näkymä suurenee. Jos PS3™-järjestelmän videolähtöresoluutio on Standardi (NTSC: 480i / PAL: 576i) tai 480p/576p ja valitset vaihtoehdon [+1] tai [+2], näkymä pienenee.

Esimerkki: PS3™-järjestelmän videolähdön resoluutio on [1080i] ja [Resoluutio]-asetus on [-2]


Esimerkki: PS3™-järjestelmän videolähdön resoluutio on [Standardi (NTSC: 480i / PAL: 576i)] ja [Resoluutio]-asetus on [+2]

Verkko > Www-sivun näyttökoon muuttaminen