Pelit > PlayStation®3-muotoisen ohjelmiston pelaaminen > Tallennettujen tietojen käyttäminen

Tallennettujen tietojen käyttäminen

PlayStation®3-muotoisten ohjelmistojen tiedot tallennetaan järjestelmän tallennustilaan. Tiedot näytetään kohdassa (Tiedon tallennustyökalu (PS3™)).


Vihjeitä

  • Kunkin käyttäjän tallennettuja tietoja hallitaan erikseen. Jos kohdassa (Käyttäjät) näkyy useita käyttäjiä, kohdassa (Tiedon tallennustyökalu (PS3™)) näytettävät kohteet määräytyvät järjestelmään kirjautuneen käyttäjän mukaan.
  • Jos valitset tallennettujen tietojen kuvakkeen ja painat kolmio-näppäintä, voit lajitella tallennettuja tietoja päivityspäivämäärän mukaan tai ryhmitellä tallennettuja tietoja nimikkeiden mukaan näyttöön tulevan valikon avulla.

Tallennettujen tietojen säilyttäminen PSNSM -palvelimella

Voit säilyttää PlayStation®3-muotoisen ohjelmiston tallennettuja tietoja PSNSM -palvelimella ja ladata ne toiseen PlayStation®3-järjestelmään pelin jatkamista varten. Tätä toimintoa varten tarvitset Sony Entertainment Network -tilin ja PlayStation®Plus -palvelun jäsenyyden.

Tallennettujen tietojen automaattinen säilytys

Voit lähettää kaikki uudet ja viimeksi päivittyneet tallennetut tiedot automaattisesti onkine-tallennustilaan.
Tämä toiminto on asetettava jokaiselle perille erikseen.

1.

Valitse kohdasta (Pelit) peli, jonka tallennetut tiedot haluat tallentaa ja paina kolmio-näppäintä.

2.

Valitse [Tallennettujen tietojen automaattinen lähetys] ja aseta se tilaan [Päällä].

Vihjeitä

  • Asetuksen käyttöön ottamisen jälkeen päivitettävät tallennustiedot lähetetään automaattisesti.
  • Aseta (Asetukset)-kohdasta (Järjestelmäasetukset) > [Automaattinen päivitys] tilaan [Pois päältä], jos haluat poistaa käytöstä tallennustietojen automaattisen päivittämisen.
Tallennettujen tietojen manuaalinen säilytys

1.

Valitse (Pelit) > (Tiedon tallennustyökalu (PS3™)), valitse tallennettavat tiedot ja paina sitten kolmio-näppäintä.

2.

Valitse [Kopioi].

3.

Valitse tallennussijainniksi [Verkkotallennustila].

Tallennettujen tietojen lataaminen online-säilytyksestä PS3™-järjestelmään

1.

Valitse (Pelit) > (Tiedon tallennustyökalu (PS3™)) ja valitse sitten [Verkkotallennustila].

2.

Valitse tallennetut tiedot, jotka haluat ladata, ja paina kolmio-näppäintä.

3.

Valitse [Kopioi].


Vihjeitä

  • Suurin mahdollinen käytettävissä oleva säilytystila on 1 Gt, ja tallennettavien kohteiden suurin mahdollinen määrä on 1000.
  • Muita kuin PlayStation®3-, PC Engine- ja NEOGEO-muotoisen ohjelmiston tallennettuja tietoja ei voida säilyttää.
  • Kopiosuojattuja tallennettuja tietoja käsitellään seuraavasti:
  • - Lähettäminen online-säilytykseen: voidaan tehdä milloin tahansa.
  • - Tallennettujen tietojen lataaminen online-säilytyksestä: kun kopiosuojattuja tallennettuja tietoja on lähetetty online-säilytykseen tai ladattu online-säilytyksestä, on odotettava vähintään 24 tuntia ennen samojen tietojen lataamista uudelleen.
  • Et voi käyttää online-säilytystä kaikkien pelien kanssa. Lisätietoja peleistä tai palveluista, jotka eivät tue online-säilytystä, voi lukea täältä.

Pelit > PlayStation®3-muotoisen ohjelmiston pelaaminen > Tallennettujen tietojen käyttäminen