Pelit > Pelit-luokka

Pelit-luokka

(Pelit) sisältää seuraavat kuvakkeet. Kuvakkeet vaihtelevat käyttöehtojen mukaan.

PlayStation®Store Näytä tietoja PlayStation®Storesta.
Lopeta peli Lopeta PlayStation®3-muotoinen ohjelmisto. Tämä kuvake on näkyvissä vain pelaamisen aikana.
(nimike) Pelaa PlayStation®3-muotoista ohjelmistoa. Kun kuvake on valittu, näytössä näkyy kuva.
PlayStation®2-alustettu levy Toista PlayStation®2-muotoinen ohjelmanimike.
PlayStation®-alustettu levy Toista PlayStation®-muotoinen ohjelmanimike.
Tiedon tallennustyökalu (PS3™) Kopioi tai poista PlayStation®3-muotoisen ohjelmiston tallennettuja tietoja tai katsele niiden sisältöä.
Tiedon tallennustyökalu (minis / PSP™) Kopioi tai poista minis-pelien tai PSP™Game (PSP™-pelien)-ohjelmiston tallennettuja tietoja tai katsele niiden sisältöä.
Memory Card -työkalu Luo sisäisiä muistikortteja ja valitse niille paikat. Korteille voi tallentaa PlayStation®2- ja  PlayStation®-muotoisten ohjelmistojen tietoja. Voit kopioida ja poistaa tallennettuja tietoja sekä katsella niiden tietoja.
PS Vita -järjestelmän sovellustyökalu Kun varmuuskopioit tallennustietoja PS Vita -järjestelmällä pelatuista peleistä tai sovellustietoja (pelitietoja) PS Vita -järjestelmästä PS3™-järjestelmään, tiedot tallennetaan PS Vita -järjestelmän sovellustyökaluun.
Pelitiedon työkalu Joissain peleissä voi tallentaa ylimääräisiä tietoja. Voit poistaa tietoja tai katsella niiden tietoja.
(PlayStation®3- tai PlayStation®2-muotoiset järjestelmän tallennustilaan asennetut ohjelmat) PlayStation®3- tai PlayStation®2-muotoiset järjestelmän tallennustilaan asennetut ohjelmat. Näytössä näkyy peliä esittävä pikkukuva.
(järjestelmän tallennustilaan tallennetut tiedot) Tämä kuvake näkyy järjestelmän tallennustilaan ladatun pelin tai laajennustietojen kohdalla. Tiedot asennetaan käynnistyksen yhteydessä. Kuvake määräytyy tietojen tyypin mukaan.

Vihjeitä

  • tai näytetään rajoitetun sisällön kohdalla. Sisältöä voi käyttää kirjoittamalla nelinumeroisen salasanan. Salasanan voi määrittää kohdassa (Asetukset) > (Turva-asetukset).
  • Jos järjestelmään on kytketty HDMI-kaapelilla laite, joka ei tue HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) -standardia, järjestelmä ei tuota kuvaa ja/tai ääntä.
  • Tekijänoikeuksin suojattuja Blu-ray Disc -levyjä voi toistaa 1080p-tilassa vain HDMI-kaapelilla liitetyllä laitteella, joka tukee HDCP-standardia.
  • Joissain harvinaisissa tapauksissa PS3™-järjestelmä ei toista levyjä tai muita tallennusvälineitä oikein. Tämä johtuu yleensä valmistusmenetelmien eroista tai ohjelmiston koodauksesta.

Huomautukset

  • Jotkin PlayStation®2- ja PlayStation®-muotoiset ohjelmistot voivat käyttäytyä eri tavoin PS3™-järjestelmässä kuin PlayStation®2- tai PlayStation®-järjestelmissä, ja ne eivät ehkä toimi PS3™-järjestelmässä oikein.
  • PlayStation®2-muotoisia levyjä ei voi käyttää joissakin PS3™-järjestelmissä. Lisätietoja on kohdassa [Toistettavat levytyypit], oman alueesi SIE-verkkosivustossa ja PS3™-järjestelmän mukana toimitetuissa asiakirjoissa.

Pelit > Pelit-luokka