HDMI-Ohjaus

Tämä toiminto on käytettävissä PS3™-järjestelmän CECH-2000-sarjasta alkaen.


Voit käyttää BRAVIA™-television (Sony Corporation -tuote) kauko-ohjainta PS3™-järjestelmän käyttämiseen. Television on tuettava BRAVIA™-synkronointitoimintoa ja PS3™-järjestelmän on oltava liitetty televisioon HDMI-kaapelilla. Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön asettamalla[HDMI-Ohjaus]-asetuksen tilaan [Päällä].

Pois päältä HDMI-Ohjaus ei ole käytössä.
Päällä HDMI-Ohjaus on käytössä.

Tärkeimmät Bravia-television toiminnot voidaan suorittaa PS3™-järjestelmällä

Toisto yhdellä painalluksella Kun televisioon kytkettyyn PS3™-järjestelmään kytketään virta, television virta kytkeytyy ja videotuloksi valitaan automaattisesti PS3™-järjestelmä.

Tärkeimmät PS3™-järjestelmän toiminnot voidaan suorittaa Bravia-televisiolla

Toisto yhdellä painalluksella PS3™-järjestelmään kytkeytyy virta, kun television kaukosäätimen LINK-painiketta painetaan ja television valikosta valitaan [PS3™].
Valikon käyttäminen kaukosäätimellä Television kaukosäätimellä voi käyttää joitakin PS3™-järjestelmän toimintoja.
Virran katkaiseminen kytketyistä laitteista samanaikaisesti Virran katkaiseminen televisiosta katkaisee virran myös PS3™-järjestelmästä (järjestelmä siirtyy valmiustilaan).

Vihjeitä

  • Käytettävissä olevat BRAVIA™ Sync -toiminnot vaihtelevat käytettävän television mukaan. Lisätietoja on television käyttöohjeissa.
  • Tämä toiminto ei ehkä ole käytettävissä seuraavissa tapauksissa, vaikka [Päällä] olisi valittuna:
  • - Käytettäessä PS3™-järjestelmän tiettyjä ominaisuuksia, esimerkiksi pelaamisen tai videon toiston aikana.
  • - PS3™-järjestelmä ei ole valittuna television ohjelmalähteeksi.
  • BRAVIA™ Sync (HDMI-Ohjaus) on toiminto, joka mahdollistaa sellaisten kytkettyjen laitteiden yhteiskäytön, jotka ovat CEC (Consumer Electronics Control) -standardin mukaisia. CEC on osa HDMI-standardia. Tämä toiminto on käytettävissä vain HDMI-Ohjaus-toimintoa tukevien Sony-laitteiden kanssa. Muiden valmistajien CEC-yhteensopivia tuotteita voi ehkä käyttää HDMI-Ohjauksen kautta, mutta kaikkien toimintojen yhteensopivuutta tällaisten laitteiden kanssa ei voida taata.