PlayStation™Network > Wallet käyttäminen

Wallet käyttäminen

Tämän toiminnon käyttäminen saattaa edellyttää, että käyttöjärjestelmä päivitetään.


Lompakon avulla voit ostaa tuotteita (PlayStation®Store) -kaupasta. Kutakin Sony Entertainment Networkin Master Account -tiliä varten luodaan yksi lompakko. Lompakkoon on lisättävä rahaa, jotta sitä voisi käyttää ostamiseen.

Rahan lisääminen

Voit lisätä rahaa lompakkoon käyttämällä luottokorttia tai PlayStation®Network Card -korttia. Varojen siirtämiseen käytettävissä olevat menetelmät, valuutat ja lompakon rahojen rajoitukset määräytyvät asuinmaan tai -alueen mukaan. Lisätietoja saat alueesi teknisestä tuesta.

1.

Valitse (PlayStation™Network) > (Käyttäjätietojen hallinta).

2.

Valitse (Tapahtumien hallinta).

3.

Valitse [Lisää rahaa].
Toimi näytön ohjeiden mukaisesti.

Rahan automaattisen lisäämisen määrittäminen

Jos käyttäjätunnukseen liittyy voimassa olevia tilauksia, lompakkoon voidaan lisätä luottokortilta automaattisesti rahaa, jos varat eivät riitä tilausten uusimiseen. Tämä toiminto ei ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Lisätietoja saat alueesi teknisestä tuesta.

1.

Valitse (PlayStation™Network) > (Käyttäjätietojen hallinta).

2.

Valitse (Tapahtumien hallinta).

3.

Valitse [Automaattinen rahoitus].

Vihjeitä

  • Tilaukset ovat palveluita, joita voi käyttää tietyn ajanjakson ajan. Ajanjakso voi olla esimerkiksi 30 tai 60 päivää. Kun tilaus loppuu, toinen tilausjakso ostetaan automaattisesti.
  • Wallet lisätään tilauspalvelun maksusta puuttuva summa tai pienin mahdollinen wallet lisättävä summa, jos maksusta puuttuva summa on pienempi kuin pienin mahdollinen summa.
  • [Automaattinen rahoitus] -asetukseksi tulee automaattisesti [Päällä], kun teet tilauksen.

Sub Account -tilin haltijoiden lompakon käyttö

Sub Account -tilin haltija ei voi luoda lompakkoa, mutta hän voi maksaa tuotteita ja palveluita omaan tiliinsä liittyvän Master Account -tilin lompakosta. Master Account -tilin haltija voi määrittää Sub Account -tiliensä kuukausittaiset kulutusrajat. Jos haluat määrittää kulutusrajan, valitse (Alatilin hallinta) kohdasta (PlayStation™Network) > (Käyttäjätietojen hallinta).

PlayStation™Network > Wallet käyttäminen