Järjestelmän tallennustilan tallennetut tiedot

Kukin käyttäjä voi hallinnoida PS4™-järjestelmän tallennustilaan tallennettuja tietoja. Valitse (Asetukset) > [Sovelluksen tallennettujen tietojen hallinta] > [Järjestelmän tallennustilan tallennetut tiedot].

Lataa online-tallennustilaan

Voit lähettää tallennetut tiedot online-tallennustilaan valitsemalla tallennetut tiedot ja valitsemalla sitten [Lähetä]. Tallentamalla tiedot online-tallennustilaan voit ladata tiedot toiseen PS4™-järjestelmään ja jatkaa pelin pelaamista.
Jotta voit käyttää tätä toimintoa, sinun on oltava PlayStation®Plus-tilaaja.

  • Voit myös lähettää tallennettuja tietoja aloitusnäytöstä. Valitse peli, paina OPTIONS-näppäintä ja valitse sitten [Lähetä/lataa tallennettuja tietoja].
  • Voit myös käyttää automaattista lähetystoimintoa. Katso lisätietoja kohdasta ”Automaattinen lähetys”.
  • Online-tallennustilaan voi tallentaa enintään 1 000 tietuetta.
  • Voit tarkastella latausten edistymistä valitsemalla toimintonäytöstä (Ilmoitukset).

Kopioi USB-tallennuslaitteeseen

Voit varmuuskopioida tallennetut tiedot USB-tallennuslaitteeseen, joka on kytketty PS4™-järjestelmään. Tallennetut tiedot voi kopioida USB-tallennuslaitteelta toiseen PS4™-järjestelmään pelaamisen jatkamista varten.
Voit valita kopioitavat tallennetut tiedot pelikohtaisesti.

  • Tämän toiminnon käyttö edellyttää, että olet kirjautunut sisään PlayStation™Network-palveluun vähintään kerran.
  • FAT- ja exFAT-alustettuja USB-tallennuslaitteita tuetaan.
  • Varmista, että USB-tallennuslaite on asetettu kunnolla USB-porttiin. Jotkin laitteet eivät ole yhteensopivia niiden muodon tai rakenteen vuoksi.

Poista

Tällä toiminnolla voit poistaa PS4™-järjestelmän tallennustilaan tallennettuja tietoja. Voit valita poistettavat tallennetut tiedot pelikohtaisesti.