Testaa Internet-yhteys

Voit testata Internet-yhteyden ja näyttää tulokset valitsemalla (Asetukset) > [Verkko] > [Testaa Internet-yhteys].

Hanki IP-osoite IP-osoitteen määrityksen tila.
Internet-yhteys Internet-yhteyden tila.
Sisäänkirjautuminen PlayStation Network-verkkoon PlayStation™Network-palvelun kirjautumistila.
NAT-tyyppi Tapa, jolla PS4™-järjestelmä on yhdistetty Internetiin
Näiden tietojen avulla voidaan arvioida, miten helppoa tai vaikeaa on muodostaa yhteys muihin PS4™-järjestelmiin esimerkiksi pelien viestintätoimintoja varten.
Tyyppi 1: Järjestelmä on yhdistetty suoraan Internetiin.
Tyyppi 2: Järjestelmä on yhdistetty Internetiin reitittimen välityksellä.
Tyyppi 3: Järjestelmä on yhdistetty Internetiin reitittimen välityksellä.
Tyypissä 3 viestintä muiden PS4™-järjestelmien kanssa ei ehkä onnistu tai PS4™-järjestelmän verkkotoiminnot saattavat olla rajoitetut. Lisätietoja on kohdassa ”Kun PlayStation™Network-verkkoon ei saada yhteyttä”.
Yhteysnopeus (lataus)* Arvioitu nopeus, jolla PS4™-järjestelmä voi vastaanottaa tietoja Internetistä.
Yhteysnopeus (lähetys)* Arvioitu nopeus, jolla PS4™-järjestelmä voi lähettää tietoja Internetiin.
*
Yhteysnopeudet ovat vain arvioita. Todelliset nopeudet saattavat vaihdella yhdistettyjen palvelinten ja verkkoliikenteen mukaan.

Jos yhteyden muodostus ei onnistu, tarkasta asetukset näytön ohjeiden mukaan. Lisätietoja on käytettävän verkkolaitteen mukana toimitetuissa ohjeissa ja Internet-palveluntarjoajan toimittamissa tiedoissa.

Kun PlayStation™Network-verkkoon ei saada yhteyttä

Yhdistä PS4™-järjestelmä PlayStation™Network-palvelimeen tai toiseen PS4™-järjestelmään PlayStation™Network-palvelun avulla. Jos käytät PlayStation™Network-palvelua toimistossa tai muussa jaetussa paikassa, palomuuri tai muut tietoturvatoimet saattavat estää PS4™-järjestelmän yhdistämisen PlayStation™Network-palveluun. Jos näin tapahtuu, käytä apuna alla lueteltuja porttinumeroita, joita käytetään PS4™-järjestelmän yhdistämiseen PlayStation™Network-palvelimeen.

  • TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
  • UDP: 3478, 3479

Verkkotapahtumissa, kuten kilpailuissa muiden pelaajien kanssa, kun järjestelmä on yhdistetty suoraan toisiin PS4™-järjestelmiin, yhdistämiseen käytetään joka kerta eri porttinumeroa.

Reitittimen tai Internet-palveluntarjoajan tietoturvatoimet saattavat rajoittaa tiedonsiirtoa. Lisätietoja on käytettävän verkkolaitteen mukana toimitetuissa ohjeissa ja Internet-palveluntarjoajan toimittamissa tiedoissa.