Tietosuoja-asetukset

Valitse (Asetukset) > [Käyttäjätietojen hallinta] > [Tietosuoja-asetukset].

  • Jotkut asetukset näkyvät vain aikuisten tileillä.
  • Voit tarkastella tai muuttaa tietosuoja-asetuksia (PlayStation App) -sovelluksella tai seuraavalla verkkosivustolla, jolle voit siirtyä tietokoneella tai älypuhelimella:
    http://account.sonyentertainmentnetwork.com/

Pelaaminen | Media

Tapahtumat

Valitse, mitkä tapahtumistasi ovat muiden nähtävissä ja mikä pelaajapiiri voi katsella niitä.

Trophyt

Valitse pelaajat, jotka voivat nähdä trophysi.

Piilotetut pelit

Valitse piilotettavat pelit. Kun peli on piilotettu, pelitietoja ei näytetä tapahtumissa, profiilissa tai trophy-luettelossa.
Muut pelaajat pystyvät kuitenkin kohdassa [Pelaa parhaillaan] näkemään, mitä pelejä pelaat. Jos haluat estää muita pelaajia näkemästä, mitä pelejä pelaat, valitse [Määritä online-tila] > [Näy offline-tilassa] profiilinäytössäsi.

Pelit

Valitse, kuka voi nähdä peliluettelosi. Omistamasi pelit ja sovellukset näkyvät peliluettelossa.

Katselupyynnöt

Valitse, kuka voi lähettää sinulle pyyntöjä. Katselupyynnöistä on lisätietoja kohdassa ”Pelaamisen katselupyyntöjen lähettäminen”.

Musiikki

Valitse, kuka voi nähdä Spotify®-kuuntelutietojasi. Paraikaa kuuntelemasi kappale tai viimeksi toistettu kappale näkyy profiilinäytössäsi.

Ystävät | Yhteydet

Ystävät

Valitse, kuka voi tarkastella ystävät-luetteloasi.

Ystäväpyynnöt

Valitse, kuka voi lähettää sinulle ystäväpyyntöjä.

Pelaajat, jotka voivat seurata sinua

Valitse, kuka voi seurata sinua.

Seuraajiesi luettelo

Valitse, kuka voi tarkastella luetteloa seuraajistasi.

Seuraamiesi pelaajien luettelo

Valitse, kuka voi tarkastella seurattaviesi luetteloa.

Joukkuekutsut

Valitse, kuka voi lähettää sinulle joukkuekutsuja. Kun saat kutsun ja sinusta tulee joukkueen jäsen, voit liittyä joukkueturnauksiin.

Pelaajia, jotka saatat tuntea

Valitse, kuka voi nähdä todellisen nimesi ja profiilikuvasi kohdassa Pelaajia, jotka saatat tuntea. Anna muiden pelaajien löytää sinut helpommin. Kun tämä toiminto on käytössä, nimesi näkyy muiden pelaajien ystävät-luettelossa pelaajana, jonka he saattavat tuntea.

Henkilökohtaiset tiedot | Viestit

Todellinen nimi hakutuloksissa

Valitse, kuka voi tarkastella todellista nimeäsi ja profiilikuvasi hakutuloksissa.

Todellinen nimi ystäväluettelossa

Valitse, ketkä voivat tarkastella todellista nimeäsi ja profiilikuvaasi läheisten ystäviesi (jotka ovat hyväksyneet todellisen nimen pyyntösi) ystävät-luetteloissa. Tällöin muiden on helpompi löytää sinut.

Todellinen nimi peleissä

Valitse, kuka voi tarkastella todellista nimeäsi ja profiilikuvaasi pelien aikana. Läheisten ystäviesi tallentamat kuvakaappaukset tai videoleikkeet voivat sisältää todellisen nimesi ja profiilikuvasi.

Mobiilisaatavuus

Valitse, haluatko tilasi näkyvän kuvakkeella (Mobiililaitteella). (Mobiililaitteella) näytetään, kun käytät sovellusta, kuten (PlayStation App), jollain muulla laitteella kuin PS4™-järjestelmällä. Se ilmoittaa muille, että voit vaihtaa viestejä heidän kanssaan.

Viestit

Valitse, ketkä voivat lähettää sinulle teksti- ja ääniviestejä tai ryhmäkutsuja.

Tunnisteet

Merkitse tunnisteella pelaajat, joiden kanssa olet pelannut lähettäessäsi kuvakaappauksia tai videoleikkeitä. Voit valita, kuka voi merkitä sinut tunnisteella.