Game > Copying saved data to storage media (making a backup)

Copying saved data to storage media (making a backup)
Mentett adat másolása az adathordozóra (biztonsági másolat készítése)

A merevlemezre mentett adatok adathordozóra is exportálhatók, az exportált adatok pedig importálhatók a merevlemezre. Válassza ki az exportálni vagy importálni kívánt mentett adatokat, nyomja meg a gombot, majd válassza a lehetőségek menüjének [Copy] menüpontját. A művelet végrehajtásához kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A fontos adatokat biztonsági mentés céljából ajánlott lemásolni.


Tudnivalók

  • Bizonyos mentett adatok nem másolhatók.
  • A mentett adatok másolására nincs lehetőség tartalmak lejátszása vagy más funkciók használata, például zenefájlok lejátszása közben.
  • PlayStation®2 vagy PlayStation® formátumú szoftverek mentett adatai 8MB-os memóriakártyára (PlayStation®2 készülékhez) vagy memóriakártyára is másolhatók. További információ ezen útmutató [Using saved data on memory cards] pontjában, a (Game) > [Playing PlayStation®2 / PlayStation® format software] területen található.
  • Egyes PS3™ készüléktípusok esetén az adathordozók használatához megfelelő USB-adapter szükséges (nem tartozék).

Megjegyzések

  • Egyes PlayStation®2 vagy PlayStation® formátumú szoftverek máshogy viselkedhetnek a PS3™ rendszeren, mint a PlayStation®2 vagy a PlayStation® rendszeren, és előfordulhat, hogy nem működnek megfelelően.
  • Emellett a PlayStation®2 formátumú szoftverek néhány PS3™ rendszeren nem működnek. További részleteket a [Types of Playable Discs] témakörben vagy a régió SCE webhelyén, illetve a PS3™ rendszerhez mellékelt dokumentációban találhat.

Game > Copying saved data to storage media (making a backup)