Game > Playing games downloaded from PlayStation®Store

Playing games downloaded from PlayStation®Store
A PlayStation®Store áruházból letöltött játékok használata

Játszhat a (PlayStation®Store) online áruházból letöltött (vásárolt vagy ingyenes) játékokkal.  A játékok elérhetősége az országtól vagy területtől függően változó. A részletekért lépjen kapcsolatban az adott régió műszaki ügyfélszolgálatával.

1.

A PS3™ rendszer főmenüjében válassza a (PlayStation®Store) lehetőséget a (PlayStation®Network) kategóriában. A (PlayStation®Store) használatához létre kell hoznia egy PlayStation®Network fiókot.

2.

Töltse le az a (megvásárolható vagy ingyenes) játékot, amellyel játszani kíván.
A letöltés befejeztével a játék telepítése automatikusan megtörténik. A telepített játék a (Game) kategóriában indítható el.

Tudnivaló

Ha egy (vásárolt vagy ingyenes) PlayStation® formátumú szoftver, amelyet a PSP™ rendszerhez töltött le, kompatíbilissá válik a PS3™ rendszerrel, a PS3™ rendszeren akkor játszhatja a játékot, ha újra letölti azt a (PlayStation®Store) áruházból. A korábban letöltött (vásárolt vagy ingyenes) játékok további költségek nélkül letölthetők a [Download List] kategóriából, a (PlayStation®Store) áruházból.

Playing PlayStation® format software
PlayStation® formátumú szoftver használata

Saved data (Mentett adatok)

Ha PlayStation® formátumú szoftverből szeretne adatot menteni, létre kell hoznia egy belső memóriakártyát. További információ ezen útmutató (Game) > [Playing PlayStation®2 / PlayStation® format software] > [Using saved data] pontja alatt találhatók.


Szoftverek útmutatói

Egyes esetekben megjelenítheti a letöltött (megvásárolt)PlayStation® format software útmutatóját. A játék közben nyomja meg a PS gombot a vezeték nélküli vezérlőn, majd válassza a [Software Manual] lehetőséget a megjelenő képernyőn.


Lemezek cseréjét igénylő játékok

Egyes letöltött (megvásárolt) PlayStation® formátumú játékok a lemezek cseréjét igénylik. Amikor a PS3™ rendszeren ilyen játékot játszik, a lemezek cseréjét virtuálisan hajtja végre a rendszer. Ha megjelenik a lemezek cseréjét kérő üzenet, nyomja meg a vezeték nélküli vezérlő PS gombját, majd a megjelenő képernyőn válassza a [Switch Discs] lehetőséget. A művelet végrehajtásához kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Copying PlayStation® format software to play on a PSP™ system
PlayStation® formátumú szoftver másolása PSP™ rendszeren való futtatáshoz

Ha a letöltött (vásárolt vagy ingyenes) PlayStation® formátumú szoftver kompatibilis a PSP™ rendszerrel, a játék a PSP™ rendszeren is játszható.

1.

Csatlakoztassa a PSP™ rendszert a PS3™ rendszerhez USB-kábel segítségével.
A PSP™ rendszerben elérhetőnek kell lennie egy Memory Stick Duo™ adathordozónak.

2.

A PSP™ rendszer főmenüjében válassza az (USB Connection) lehetőséget a (Settings) kategóriából.

3.

A PS3™ rendszer főmenüjében válassza ki a másolandó PlayStation® formátumú szoftvert a (Game) kategóriából, és nyomja meg a gombot.

4.

Válassza a [Copy] lehetőséget.
A szoftver másolásához kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Az átmásolt PlayStation® formátumú szoftvert a PSP™ rendszeren a (Memory Stick™) lehetőséggel, a (Game) kategóriából indíthatja el.

Tudnivalók

  • Ennek a funkciónak a használatához a PSP™ rendszer rendszerszoftverének 3.40-es vagy újabb verziójúnak kell lennie.
  • A PSP™ rendszer játékainak használatáról a PSP™ rendszer felhasználói útmutatójában talál információt.
Mentett adatok használata a PS3™ és PSP™ rendszeren

Ha a letöltött (vásárolt vagy ingyenes) PlayStation® formátumú szoftver kompatibilis a PSP™ rendszerrel, mentett adatai mind a PS3™, mind a PSP™ rendszeren használhatók. A mentett adatok oda és vissza másolhatók a PS3™ és a PSP™ rendszer között, így ott folytatható a játék, ahol a másik rendszeren abbamaradt. További információ ezen útmutató (Game) > [Playing PLAYSTATION®3 format software] > [Using saved data on a PSP™ system] pontjában található.

Activating a PSP™ system
PSP™ rendszer aktiválása

A (PlayStation®Store) áruházból (vásárlással vagy ingyenesen) letöltött PlayStation® formátumú szoftverek akkor futtathatók másik PSP™ rendszeren, ha az adott PSP™ rendszert aktiválja a PS3™ rendszerrel. Ha a játék PSP™ rendszeren való indításakor egy üzenet jelenik meg, amely szerint aktiválásra van szükség, aktiválja az eszközt a következő eljárással.

1.

Csatlakoztassa a PSP™ rendszert a PS3™ rendszerhez USB-kábel segítségével.

2.

A PSP™ rendszer főmenüjében válassza az (USB Connection) lehetőséget a (Settings) kategóriából.

3.

A PS3™ rendszer főmenüjében válassza az (Account Management) lehetőséget a (PlayStation®Network) kategóriában.

4.

Válassza ki a (System Activation) lehetőséget.
Az aktiválási eljárás végrehajtásához kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Tudnivalók

  • Az eszköz aktiválásához a PS3™ rendszerre ugyanazon a felhasználónéven kell bejelentkeznie, amelyet a PlayStation® formátumú szoftver letöltésekor használt.
  • Az eszközaktiválás egy olyan eljárás, amely a tartalom digitális jogainak védelme érdekében csak engedélyezett eszközökön teszi lehetővé a tartalom lejátszását.

Game > Playing games downloaded from PlayStation®Store