Users > Users category

Users category
Felhasználókategória

Több felhasználó létrehozása vagy a PS3™ rendszer kikapcsolása. Ha több felhasználót hoz létre, az olyan adatokat, mint a PLAYSTATION®3 formátumú szoftverek mentett adatait, a (Friends) kategóriában elküldött és fogadott üzeneteket, valamint az (Internet Browser) könyvjelzőit minden felhasználóhoz külön tárolja a rendszer. A (Users) kategóriában a következő ikonok jelennek meg.

Turn Off System
A rendszer kikapcsolása
Kapcsolja ki a PS3™ rendszert.
Create New User
Új felhasználó létrehozása
Új felhasználó létrehozása.
(user name)
(felhasználónév)
Bejelentkezés a PS3™ rendszerbe.

Tudnivaló

A következő fajtájú adatokat a készülék mindenképpen menti a merevlemezen, függetlenül attól, hogy melyik felhasználó jelentkezik be. Ha törli az adatokat, más felhasználók sem tudják használni azokat. Legyen körültekintő, nehogy véletlenül fontos adatokat töröljön.

  • Mentett adatok PlayStation®2/PlayStation® formátumú szoftverekhez
  • A (Game) kategóriában megjelenő játékok
  • A (Video) kategóriában megjelenő videofájlok
  • A (Music) kategóriában megjelenő zenefájlok
  • A (Photo) kategóriában megjelenő képfájlok

Megjegyzések

  • Egyes PlayStation®2 vagy PlayStation® formátumú szoftverek máshogy viselkedhetnek a PS3™ rendszeren, mint a PlayStation®2 vagy a PlayStation® rendszeren, és előfordulhat, hogy nem működnek megfelelően.
  • Emellett a PlayStation®2 formátumú szoftverek néhány PS3™ rendszeren nem működnek. További részleteket a [Types of Playable Discs] témakörben vagy a régió SCE webhelyén, illetve a PS3™ rendszerhez mellékelt dokumentációban találhat.

Users > Users category