Bejelentkezés és kijelentkezés

Egyszerre legfeljebb négy felhasználó jelentkezhet be a PS4™ rendszerbe. Ha több felhasználó van bejelentkezve a rendszerbe, és egyikük megnyomja a PS gombot a vezérlőn, a hozzá tartozó kezdőképernyő jelenik meg.

Bejelentkezés

A PS4™ rendszered bekapcsolásakor vagy egy vezérlő csatlakoztatásakor ki kell választanod egy felhasználót. A bejelentkezéshez válassz ki egy felhasználót, és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
Válaszd az [Új felhasználó] lehetőséget egy új felhasználó létrehozásához és bejelentkezéséhez, vagy jelentkezz be vendégként.

 • Egy vezérlő csatlakoztatásakor a rendszer egy egyedi színt rendel a vezérlőhöz, és a fénysáv ennek megfelelően kigyullad. Az így hozzárendelt szín a vezérlők csatlakoztatási sorrendjétől függ. Az elsőként csatlakoztatott vezérlő kék színű, a második piros, a harmadik zöld, a negyedik pedig rózsaszín lesz.
 • Lehetőség van arra, hogy a felhasználódat a PS4™ rendszer automatikusan bejelentkeztesse. Jelszót is beállíthatsz, amit a bejelentkezéshez mindig meg kell adni. A részletekért lásd a „Bejelentkezési beállítások” című részt.
 • A PS4™ rendszer arcfelismeréssel, az előzőleg elmentett arcadatok segítségével automatikusan is be tud jelentkeztetni az alkalmazásba.
  Ha bejelölöd a (Beállítások) > [Bejelentkezési beállítások] > [Arcfelismerés engedélyezése] jelölőnégyzetet, akkor a kamera a bejelentkezéskor felismeri az arcodat és automatikusan bejelentkeztet.
  Ha olyan felhasználóként szeretnél bejelentkezni, aki még nem rögzítette az arcadatait, vagy ha új felhasználót szeretnél létrehozni és úgy belépni, akkor lépj ki az arcfelismerés képernyőről és válaszd ki a megfelelő felhasználót.
 • Az offline állapot használatával úgy tudsz bejelentkezni, ha megnyomod az OPTIONS gombot, majd kiválasztod a [Bejelentkezés [Offline állapot használata] online állapottal] lehetőséget. A Barátok és a többi játékos számára offline állapotúnak fogsz látszódni, és nem leszel többet látható a tevékenységek listájában és a [Játék folyamatban] lehetőségben sem.

Kijelentkezés

A PS4™ rendszeredből az alábbiak egyikének végrehajtásával jelentkezhetsz ki. A kijelentkezéshez a saját vezérlődet kell használnod.

 • Válaszd a (Tápellátás) lehetőséget a funkcióképernyőn, majd válaszd a [Kijelentkezés a PS4-ből] lehetőséget.
 • Válaszd a [Tápellátás] > [Kijelentkezés a PS4-ből] lehetőséget a gyorsmenüben.
 • Amikor kikapcsolod vagy pihenő üzemmódba állítod a rendszert, egyúttal az összes felhasználót kijelentkezteted.
 • A [Felhasználóváltás] lehetőség választásával kijelentkezés nélkül rendelhetsz egy eszközt egy másik felhasználóhoz.