Mi található a kezdőképernyőn

Az alábbi elemeket láthatod a PS4™ rendszered kezdőképernyőjén.

Kezdőképernyő

A kezdőképernyő három fő részből áll, melyek a következők: funkcióterület, tartalmak területe, és a tartalominformációs terület.

Kezdőképernyő. Fentről kezdve A-tól C-ig címkézett.

A )

Funkcióterület/Funkcióképernyő
Az értesítéseid, a barátaid aktuális aktivitásai, és más elemek jelennek meg itt. Amikor megnyomod a fel gombot, a funkcióképernyő jelenik meg.

B )
Tartalmak területe
Az elért játékok és tartalmak a használat sorrendjében balról jobbra jelennek itt meg. A tartalmak kezeléséhez mappákat is létrehozhatsz. A részleteket lásd a „Mappák létrehozása” című részben.
  • Az összes tartalmad megtekintéséhez válaszd a (Könyvtár) lehetőséget.
  • Ha az összes tartalmadat meg szeretnéd nézni a tartalmak területében, töröld a (Beállítások) > [Rendszer] > [Tartalomelemek számának korlátozása a kezdőképernyőn] jelölőnégyzet kijelölését.
C )

Tartalominformációs terület/Tartalominformációs képernyő
A kiválasztott játékkal vagy tartalommal kapcsolatos információk találhatók itt. Ha megnyomod a le gombot, megjelenik a tartalominformációs képernyő, ahol részletesebb információ tekinthető meg.

  • A megjelenített elemek a tartalomtól függenek.
  • A tartalomtól függően egyes elemek nem biztos, hogy megjelennek.

Mappák létrehozása

A tartalmak területében található tartalom kezeléséhez mappákat hozhatsz létre. Jelöld ki a tartalmat, nyomd meg az OPTIONS gombot, majd válaszd a [Hozzáadás mappához] lehetőséget.

  • A mappa szerkesztéséhez vagy törléséhez jelöld ki a mappát, majd nyomd meg az OPTIONS gombot.
  • A tartalmakat egyik mappából a másikba is áthelyezheted. Jelöld ki a tartalmat a mappában, nyomd meg az OPTIONS gombot, majd válaszd az [Áthelyezés ebből a mappából] lehetőséget.
  • A (Könyvtár) > [Mappák] lehetőségben meg is tekintheted az általad létrehozott mappákat.

Gyorsmenü

A gyorsmenü megjelenítéséhez nyomd meg és tartsd lenyomva a PS gombot. Az elérhető funkciók az aktuális használati helyzettől függenek. A menü segítségével gyorsan elérheted a gyakran használt funkciókat.
A [Testreszabás] kiválasztásával megadhatod azokat a funkciókat, melyeket a gyorsmenüből szeretnél elérni.