Zene hallgatása

Válaszd a [Spotify] lehetőséget a tartalmak területében. Ha első alkalommal használod a Spotify® szolgáltatást a PS4™ rendszereden, meg kell adnod a Spotify® fiókadataidat. Ha nincs felhasználói fiókod, kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat a létrehozásához.
Játék közben, vagy az Internetböngésző és hasonló alkalmazások használatakor is hallgathatsz zenét.

  • A Spotify® szolgáltatással kapcsolatos részletekért látogasd meg ezt a weboldalt.
    playstationmusic.com/spotify
  • Az alkalmazás vagy a rendszer állapotától függően előfordulhat, hogy a lejátszás sikertelen lesz.
  • A videoklipek nem tartalmazzák a játékmenet közben szóló háttérzenét.
  • Tartalom lejátszása közben a lejátszás szüneteltetéséhez, a hangerő beállításához, vagy egyéb beállítások elvégzéséhez válaszd a [Spotify] lehetőséget a gyorsmenüben.

A Spotify® Connect használata

Ha telepítetted a Spotify® alkalmazást az okostelefonodra vagy egyéb mobil eszközödre, a Spotify® Connect segítségével a mobilt a helyi hálózaton keresztül egyszerűen összekötheted a PS4™ rendszereddel. Ezzel lehetővé válik, hogy a Spotify® alkalmazást távvezérlőként használva működtesd a PS4™ rendszeredet, és így hallgass zenét. A részletekért látogasd meg a Spotify® weboldalát.

A PS4™ rendszeredet a hálózaton keresztül is elindíthatod, ha a Spotify® Connect segítségével összekapcsoltad okostelefonoddal vagy egyéb mobil eszközöddel. Az eszköz beállításához válaszd a [Spotify] lehetőséget a PS4™ rendszered tartalmak területében.