A PlayStation™Music használata

A PlayStation™Music a PlayStation™Network zeneszolgáltatása. A PlayStation™Music segítségével használhatod a Spotify® zenei streaming szolgáltatást. A Spotify® szolgáltatással kapcsolatos részletekért látogasd meg ezt a weboldalt.

playstationmusic.com/spotify

  • A PlayStation™Music csak bizonyos országokban és régiókban, valamint bizonyos nyelveken érhető el. Ezenkívül a kínált tartalmak és szolgáltatások az ország/lakhely függvényében is eltérőek lehetnek.
  • Bizonyos tartalmak és szolgáltatások csak megvásárlás után vehetők igénybe. A PlayStation™Store-ban történő fizetéssel kapcsolatos részletekért lásd a „Fiókadatok” című részt.

Zene hallgatása

Válaszd a [Spotify] lehetőséget a tartalmak területében. Ha első alkalommal használod a Spotify® szolgáltatást a PS4™ rendszereden, meg kell adnod a Spotify® fiókadataidat. Ha nincs felhasználói fiókod, kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat a létrehozásához.
Játék közben, vagy az Internetböngésző és hasonló alkalmazások használatakor is hallgathatsz zenét.

  • Az alkalmazás vagy a rendszer állapotától függően előfordulhat, hogy a lejátszás sikertelen lesz.
  • A videoklipek nem tartalmazzák a játékmenet közben szóló háttérzenét.
  • Tartalom lejátszása közben a lejátszás szüneteltetéséhez, a hangerő beállításához, vagy egyéb beállítások elvégzéséhez válaszd a [Spotify] lehetőséget a gyorsmenüben.

A Spotify® Connect használata

Ha telepítetted a Spotify® alkalmazást az okostelefonodra vagy egyéb mobil eszközödre, a Spotify® Connect segítségével a mobilt a helyi hálózaton keresztül egyszerűen összekötheted a PS4™ rendszereddel. Ezzel lehetővé válik, hogy a Spotify® alkalmazást távvezérlőként használva működtesd a PS4™ rendszeredet, és így hallgass zenét. A részletekért látogasd meg a Spotify® weboldalát.

A PS4™ rendszeredet a hálózaton keresztül is elindíthatod, ha a Spotify® Connect segítségével összekapcsoltad okostelefonoddal vagy egyéb mobil eszközöddel. Az eszköz beállításához válaszd a [Spotify] lehetőséget a PS4™ rendszered tartalmak területében.