Pihenő üzemmódban elérhető funkciók beállítása

Ha ki szeretnéd választani azokat az alkalmazásokat, melyek elérhetőek maradnak mikor a PS4™ rendszered pihenő üzemmódban, vagyis a PlayStation™Network hálózathoz csatlakozva van, válaszd a (Beállítások) > [Energiatakarékossági beállítások] > [Pihenő üzemmódban elérhető funkciók beállítása] lehetőséget.

A PS4™ rendszer nem tud pihenő üzemmódba kapcsolni, ha nem engedélyezel legalább egy funkciót.

USB-aljzatok tápellátása

Ha engedélyezed ezt a funkciót, akkor a rendszerhez csatlakoztatott vezérlők töltése akkor is folytatódik, mikor a rendszer pihenő üzemmódba lép.

Maradj az internethez kapcsolódva

Ha bejelölöd ezt a jelölőnégyzetet, az adatok letöltése és feltöltése pihenő üzemmódban is automatikusan engedélyezett lesz.
Ha bejelölöd a [PS4 hálózatról történő bekapcsolásának engedélyezése] jelölőnégyzetet, a PS4™ rendszeredet a hálózaton keresztül is be tudod kapcsolni egy PS Vita rendszert vagy (PlayStation App) alkalmazást használva.

Alkalmazás felfüggesztve tartása

Jelöld be ezt a jelölőnégyzetet, ha azt szeretnéd, hogy a PS4™ rendszered az alkalmazások bezárása nélkül lépjen pihenő üzemmódba. A rendszer pihenő üzemmódba lépésekor az alkalmazások továbbműködnek.

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a PS4™ rendszer kikapcsolásakor vagy újraindulásakor az alkalmazások kilépnek a felfüggesztett üzemmódból és bezáródnak.