Témák

A kezdőképernyő és a funkcióképernyő hátterének testre szabásához a PlayStation™Store áruházból letöltött képernyőképeket és témákat használhatsz. Válassz egyet a (Beállítások) > [Témák] alatt.

Téma kijelölése

Válassz egy témát a rendszeredhez. Egy képernyőkép vagy egy USB-tárolóeszközön lévő kép háttérként történő használatához válaszd az [Egyéni] lehetőséget. Egy új téma letöltéséhez válaszd a [Keresés a PlayStation Store-ban] lehetőséget.

Szöveg vetett árnyéka

Kiválaszthatod a szöveg árnyékolási stílusát. Ezt a beállítást akkor használd, ha a szöveg nehezen olvasható.

  • A rendszer FAT és exFAT formátumú USB-tárolóeszközöket támogat.
  • Ügyelj arra, hogy az USB-tárolóeszközt mindig teljesen illeszd az USB-aljzatba. Bizonyos eszközök alakjuk vagy formatervezésük miatt nem kompatibilisek.
  • A PlayStation™Store csak bizonyos országokban és régiókban, valamint bizonyos nyelveken érhető el. Ezenkívül a kínált tartalmak és szolgáltatások az ország/lakhely függvényében is eltérőek lehetnek. A részletekért látogasd meg az országodhoz vagy régiódhoz tartozó ügyfélszolgálat weboldalát.
  • A tartalom megvásárlásához be kell fizetned a szükséges összeget virtuális pénztárcádba. A részleteket lásd a „Fiókadatok” című részben.
  • Egy téma törléséhez válaszd ki a törölni kívánt témát, nyomd meg az OPTIONS gombot, majd válaszd a [Törlés] lehetőséget.