Rendszerszoftver-frissítés

Mindig frissítsd a PS4™ rendszeredet a legújabb rendszerszoftverre. A frissítéssel élvezheted a további funkciók, a jobb felhasználhatóság és a fokozott biztonság előnyeit.

Válaszd a (Beállítások) > [Rendszerszoftver-frissítés] lehetőséget a rendszer legújabb rendszerszoftverrel történő frissítéséhez. Ha az aktuális rendszerverzióhoz frissítés érhető el, az automatikusan letöltődik.
A letöltés közben tovább használhatod a rendszert. Amikor a letöltés befejeződik, egy előugró értesítés jelenik meg a képernyő bal felső sarkában. Válaszd ki az értesítést az (Értesítések) részben miközben a funkcióterületen vagy, válaszd ki a megfelelő elemet a (Letöltések) részből, és a telepítés végrehajtásához kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.

Megjegyzések

  • Ne kapcsold ki a PS4™ rendszert a telepítés közben. A telepítés megszakítása a rendszer meghibásodását okozhatja.
  • Egyes játéklemezek is tartalmazhatnak frissítésfájlokat. Amikor egy, a rendszerszoftver újabb verzióját tartalmazó lemezt helyezel be, megjelenik a frissítési folyamatot végigvezető képernyő. A frissítés elvégzéséhez kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
  • Használhatsz USB-tárolóeszközön tárolt frissítésfájlt is a rendszerszoftver frissítéséhez. A részletekért látogasd meg az országodhoz vagy régiódhoz tartozó ügyfélszolgálat weboldalát.